ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:52
 

Απάμβλυνση του κυκλοφοριακού μέσω των δημοσίων υπαλλήλων

Γίνεται μελέτη για χρήση των δημοσίων μεταφορών από τους δημόσιους υπαλλήλους, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τρόπους παροχής κινήτρων για αξιοποίηση των δημοσίων μεταφορών από τους δημοσίους υπαλλήλους, μελετά το Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος μια από τις πρώτες εισηγήσεις που έλαβε με την ανάληψη των καθηκόντων του, ήταν να διερευνηθεί πως μπορούν οι δημόσιοι υπάλληλοι να χρησιμοποιούν τις δημόσιες μεταφορές. Για το θέμα, είπε, ήδη έχει ξεκινήσει η ανάλυση.

Όπως εξήγησε, η ιδέα είναι να εξεταστεί πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται στη Λευκωσία, από ποιες περιοχές έρχονται για να πάνε στις εργασίες τους και πως μπορούν να αξιοποιήσουν τις δημόσιες μεταφορές αντί να έρχονται με τα δικά τους οχήματα. Ο κ. Καρούσος είπε ότι αυτή τη στιγμή προχωρούν με μελέτη και όταν υπάρχουν τα νούμερα για να ξέρουν ποια ακριβώς είναι η επίδραση, θα δουν και πώς μπορούν να βρουν κίνητρα ώστε οι δημόσιοι υπάλληλοι να χρησιμοποιούν τις δημόσιες μεταφορές.

«Το κυκλοφοριακό», είπε, «είναι κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε θετικοί ότι θα δώσουμε λύσεις».

Πρόσθεσε ότι το κυκλοφοριακό είναι ένα πρόβλημα διαχρονικό στο οποίο δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις που να βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Όπως είπε, το μήνυμα που θέλει να στείλει είναι ότι το Υπουργείο είναι ανοικτό στις εισηγήσεις όλων των φορέων τις οποίες αναμένουν και απαιτούν.

«Αναμένουμε τις εισηγήσεις, τις προτάσεις και τις ιδέες όλων των φορέων, για να ξεκινήσουμε άμεσα να προωθούμε κάποιες λύσεις που έχουν στόχο πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», είπε.

Ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι η καθημερινότητα των πολιτών είναι μια από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες του Υπουργείου.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του Υπουργού, αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό δεδομένου ότι το Υπουργείο άπτεται της καθημερινότητας του πολίτη και έχει να επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο.

Τον διαβεβαίωσε ότι η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να είναι εποικοδομητική και θετική και να στηρίζει αποφασιστικά όλες τις προτάσεις που θα διαμορφώνονται με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και της επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Πιθανή η κλήση του στο ΤΑΕ για κατάθεση

«Τα συγχαρητήρια μου για την πρωτοβουλία σας, που φαίνεται πολύπλευρη και στοχευμένη. Μια ερώτηση, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:32

Οι Τούρκοι και εμείς

«Εφ’ όσων δεν έχετε κάτι να πείτε γιατί γράφετε κ Γεωργιάδη; Για αυτοπροβολή; Να μη σας ξεχάσουν; ...»
Λευκωσιατης  |  16:10

Στο ψάξιμο συμμάχων για τις κυρώσεις

«Αρχίσαμε την επίρριψη ευθυνών στους άλλους. Η αντίσταση κάποιων μελών της Ε.Ε είναι δεδομένη, θα πρέπει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  13:39

Πέντε μνηστήρες για αγορά ΜΕΔ 4 δισ.

«Γειά σου, Συμπλήρωμα της εποχής σε όλους σας, κάνουν το νέο έτος μετράνε και τα όνειρά σας γίνονται ...»
Martin Laura  |  12:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X