ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απάντηση Δημητρίου σε ΑΚΕΛ: Πήραν ή δεν πήραν χρήματα από το ρωσικό λόμπι;

«Ας αφήσουν τα τεχνάσματα», λέει ο κ. Δημητρίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επανέρχεται ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, και απαντά στο κόμμα της Αριστεράς σε σχέση με το δημοσίευμα του OCCRP που εμπλέκει το ΑΚΕΛ με ρωσικό λόμπι το οποίο χρηματοδότησε κόμματα Ευρωπαϊκών χωρών για να προωθήσουν ψηφίσματα στα κοινοβούλια τους για το θέμα της Κριμαίας.

Ο κ. Δημητρίου διερωτάται εκ νέου αν το κόμμα πήρε ή δεν πήρε χρήματα από το ρωσικό λόμπι, καλώντας το να αφήσει τα τεχνάσματα.  

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το ΑΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι δεν έχει «κανένα πρόβλημα να διερευνηθεί και αυτό το ζήτημα και ό,τι άλλο θυμηθεί ο Συναγερμός», κάνοντας λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού «με ξαναζεσταμένο φαγητό».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ας απαντήσουν στο ΑΚΕΛ επί της ουσίας του δημοσιεύματος και της καταγγελίας και ας αφήσουν τα τεχνάσματα και να τυρβάζουν περί άλλων. Τους διαβεβαιώ πως η δική μου σημερινή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν συσχετίζεται με δικές τους πρόσφατες ανακοινώσεις.

Το ερώτημα είναι ένα και σε αυτό ας απαντήσει η ηγεσία του ΑΚΕΛ: Πήραν ή δεν πήραν χρήματα από το ρωσικό λόμπι για να προωθήσουν ψήφισμα στη Βουλή για την Κριμαία;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση