ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποχωρεί «πυροβολώντας» ο Μαρτή από το ΔΗΚΟ - Βολές σε Νικόλα και Σενέκη

Ευθύνες για την εκλογική του αποτυχία στον Πρόεδρο του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την αποχώρηση του από τις τάξεις του ΔΗΚΟ γνωστοποίησε ο Μαρτής Μαρτή, μέχρι πρότινος υποψήφιος για την Δημαρχία της Αγίας Νάπας.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του, έχει καταλήξει σε αυτήν την πολύ δύσκολη απόφαση λόγω της συμπεριφοράς στελεχών του ΔΗΚΟ απέναντι στην υποψηφιότητα του.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος στην Αμμόχωστο Χρίστος Σενέκης δεν έπραξε απολύτως τίποτα για να στηρίξει την υποψηφιότητα του, όπως τονίζει, προσθέτοντας οτι έχει στοιχεία για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κινούμενος και υποσκάπτοντας την υποψηφιότητα του.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, αφού όπως αναφέρει ο κ. Μάρτης, η ατολμία που επέδειξε ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε σειρά θεμάτων που άπτονται της υποψηφιότητας του ήταν εκ των κυριότερων λόγων της εκλογικής του ήττας.

Τέλος όπως αναφέρει «Πιστεύω ότι ως κόμμα έχει ολοκληρώσει με την παρούσα του ηγεσία τον ιστορικό του κύκλο και οι απαράδεκτές συμπεριφορές στελεχών του δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή απ’ αυτή που μου επιβάλλει η αξιοπρέπεια μου.»

Η παραίτηση του έχει ισχύ από σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση