ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δ. Δημητρίου: Καλό θα ήταν ο Κούμας να απέχει από τα καθήκοντά του

«Θα συνεισφέρει την καλύτερη υπηρεσία σε όλη αυτή τη συζήτηση», είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Προσωπικά, θεωρώ πως καλό θα ήταν ο κ. Γιώργος Κούμας να απέχει από τα καθήκοντά του αυτή την περίοδο που είναι σε εξέλιξη όλη αυτή η διαδικασία», δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, σχολιάζοντας το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού σχετικά με το ενδεχόμενο ασυμβίβαστο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο κ. Δημητρίου είπε πως με αυτό τον τρόπο «θα συνεισφέρει την καλύτερη υπηρεσία σε όλη αυτή τη συζήτηση και θα αποδείξει στην πράξη, και ο κ. Κούμας και οι δικηγόροι του, ότι όταν ψηφίζουμε νομοθεσίες και διορίζονται Επιτροπές ή Αρχές, αυτές πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους».

Το ζήτημα, πρόσθεσε, είναι τι προτίθεται να γίνει από πλευράς Εισαγγελίας. «Εμείς δεν πρόκειται να δικάσουμε ή να καταδικάσουμε τον οποιονδήποτε», τόνισε. Διευκρίνισε, τέλος, ότι η Επιτροπή Θεσμών θα ενημερωθεί για τα όσα προέκυψαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, καθώς εκκρεμεί και δεύτερο πόρισμα που αφορά τους 16 κόκκινους φακέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση