ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δαμιανού: Η κυβέρνηση έκανε την Κύπρο χώρα «ΑΑΑ» στη διαφθορά

Η ομιλία του Βουλευτή ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής

ΚΥΠΕ

Η διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ έκανε την Κύπρο «χώρα των τριών άλφα στην διαφθορά, στη φτωχοποίηση, στην ακρίβεια, στην ενεργειακή κρίση και στην καταβαράθρωση των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού», υποστήριξε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2023.

«Και οι τρεις έβαλαν δυστυχώς τη νομή και τη καρέκλα της εξουσίας πάνω από την Κύπρο»

Χαρακτήρισε την απερχόμενη κυβέρνηση ως «κυβέρνηση των ηθικών και των κοινωνικών ελλειμμάτων», προσθέτοντας ότι κατά τα δέκα χρόνια διακυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη σημειώθηκε τεράστια μετατόπιση του παραγόμενου πλούτου. «Το μερίδιο των κερδών στο ΑΕΠ αυξήθηκε σε αντίθεση το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ μειώθηκε», είπε, ενώ επικαλέστηκε αναφορά αρχηγού αντιπολιτευόμενου κόμματος ότι η κυβέρνηση αυτή είναι η πιο διεφθαρμένη.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο κ. Δαμιανού είπε πως ελέω σκλήρυνσης της τουρκικής αδιαλλαξίας το τραπέζι βρίσκεται επίσημα ο εφιάλτης των δύο κρατών, για να προσθέσει πως «την ίδια ώρα κατοχική δύναμη βρίσκεται στο απυρόβλητο ένεκα της απώλειας αξιοπιστίας της ε/κ κοινότητας, ένεκα των πειραματισμών των σκοπιμοτήτων του κ. Αναστασιάδη, συνεπικουρούμενου πολιτικά το δεξί του χέρι τον κ. Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη του κυβερνώντος κόμματος κ. Νεοφύτου». «Και οι τρεις έβαλαν δυστυχώς τη νομή και τη καρέκλα της εξουσίας πάνω από την Κύπρο για αυτό σήμερα μαλώνουν δύο για μια καρέκλα, όχι για διαφορετικές πολιτικές, αλλά ποιος θα τις εφαρμόσει πιο συναγερμικά», κατέληξε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση