ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ: Δεν έπεισε ο Χριστοδουλίδης

Τα δύο μεγάλα κόμματα ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις για τα fake accounts

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Στη πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μηνύματα προς συνεργάτη του όπου έδινε εντολές για επιθέσεις σε διαφωνούντες μέσω των πρώτων, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και αποδόμησης του.

Μία απάντηση που φαίνεται να μην ικανοποιεί τους πολιτικούς του αντιπάλους με τον ΔΗΣΥ να ζητάει από τον πρώην ΥΠΕΞ να πάψει να κρύβεται και δημόσια να διαψεύσει ή να ζητήσει συγγνώμη.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ fm και τη «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» η βουλευτής του ΔΗΣΥ Φωτεινή Τσιρίδου ανέφερε ότι πρόκειται για πολυδιάστατο ζήτημα με πολιτική, ηθική και πιθανόν και νομική διάσταση. «Έχει τεθεί ένα μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα με επίκεντρο έναν υποψήφιο πρόεδρο της δημοκρατίας και οι απαντήσεις που έδωσε όχι μόνο δεν με κρατούν ικανοποιημένη αλλά νιώθω ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη, τόσο τη δική μου όσο και των συμπολιτών μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Τσιρίδου πρόσθεσε ότι «οι ψεύτικοι λογαριασμοί δεν είναι κάτι που κάνει ο ΔΗΣΥ και με λύπη οφείλω να πω ότι και εγώ έχω δεχθεί αισχρές διαδικτυακές επιθέσεις» σημειώνοντας ότι θα πρέπει να προστατευτεί η κοινωνία από τέτοιες συμπεριφορές. Πρόσθεσε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις αν είναι μέρος αυτών των συμπεριφορών που πληγώνουν την κοινωνία.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Πασιουρτίδης, ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης θα πρέπει ευθαρσώς και επαρκώς να τοποθετηθεί. Ανέφερε ότι δεν γνωρίζει την σχέση με τους συνεργάτες του και πως είναι δικαίωμα του να τους επιλεγεί και να καθορίζει την πολιτική του πορεία και πως συμπεριφέρεται προεκλογικά επισημαίνοντας ότι ο καθένας κρίνεται από αυτό. Πρόσθεσε ότι αποδέχεται το γεγονός πως η πράξη δημοσιοποίησης δεν είχε πίσω της ευγενή κίνητρα σημειώνοντας ωστόσο ότι η ουσία είναι το περιεχόμενο και πως οι υπόλοιποι πολιτεύονται απέναντι από τους αντιπάλους τους. Σε σχέση με την χρήση ψεύτικων λογαριασμών από πλευράς ΑΚΕΛ είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχουν λέγοντας την ίδια ώρα ότι «αν για χάρη της συζήτησης αποδεχόμουν πως υπάρχουν δεν υφίσταται καμία δικαιολογία του τύπου αφού το κάνουν και άλλοι ας πάμε παρακάτω. Αυτός δεν είναι ορθός τρόπος να πολιτεύεσαι».

ΔΗΚΟ: Και τώρα σιωπή

Την ίδια ώρα στο ΔΗΚΟ φαίνεται να επιλέγουν τη σιωπή. Μιλώντας στη «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Θεόδωρος Μανιταράς είπε ότι αρνείται να ακολουθήσει το μονοπάτι που οδηγεί στον κατήφορο και την υποβάθμιση της δημόσιας συζήτησης και ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία του κουτσομπολιού.

Ανέφερε ότι στο ΔΗΚΟ δεν διατηρούν ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είπε ακόμη ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας δημοσιεύματα που κάνουν αναφορά σε προβλήματα στη συνεργασία Νίκου Χριστοδουλίδη και Νικόλα Παπαδοπούλου σημειώνοντας μάλιστα ότι οι σχέσεις με το επιτελείο είναι άριστες και σε επικοινωνιακό επίπεδο υπάρχει ταύτιση όπως και συντονισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Δηλαδή να υπολογίσουμε ότι στο άρθρο υπονοείται ότι ο Μαυρογιάννης και ο Αβέρωφ πείθουν??? Άτε ρε κουμπάρε!

ΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ