ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διαγραφέντες ΕΔΕΚ: Δεν είχαμε πρόθεση να ασχοληθούμε με τον θλιβερό αρχηγό

«Τίτλος τιμής η διαγραφή μας από τον Σιζόπουλο» αναφέρουν τα πρώην μέλη και ο Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Αιτία γι’ αυτές ήταν η σταθερή εναντίωσή μας στις αυθαιρεσίες και τις διαλυτικές μεθοδεύσεις της ομάδας Σιζόπουλου και η αφορμή ήταν η προσήλωσή μας στις διαχρονικές θέσεις της ΕΔΕΚ που αγαπήσαμε και που η ομάδα ξεπούλησε στο παζάρεμα μιας καρέκλας» αναφέρουν τα μέλη της ΕΔΕΚ και ο Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου για την διαγραφή τους από το κόμμα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Δεν προκάλεσαν έκπληξη, σε όσους ασχολούνται ακόμα με την ΕΔΕΚ, οι προσχεδιασμένες και προγραμματισμένες "διαγραφές" από τον Σιζόπουλο και την ομάδα του.

Αιτία γι’ αυτές ήταν η σταθερή εναντίωσή μας στις αυθαιρεσίες και τις διαλυτικές μεθοδεύσεις της ομάδας Σιζόπουλου και η αφορμή ήταν η προσήλωσή μας στις διαχρονικές θέσεις της ΕΔΕΚ που αγαπήσαμε και που η ομάδα ξεπούλησε στο παζάρεμα μιας καρέκλας.

Δεν είχαμε πρόθεση να ασχοληθούμε με τον θλιβερό αρχηγό και την ακολουθία του, οι οποίοι αυτοανακηρύχθηκαν "πρόεδρος και ηγεσία" μέσα από την φαρσοκωμωδία της μάζωξης του Μάη 2022, την οποία ονόμασαν συνέδριο.

Οι τελευταίες όμως αναφορές του ιδίου στην εμφανιζόμενη ως Κεντρική Επιτροπή περί "αποστατών" καταδεικνύει και την άγνοια του και την παντελή έλλειψη πολιτικού υποβάθρου στις δηλώσεις και ενέργειες του. Αποστάτης είναι αυτός που λοξοδρομεί και διαγράφει την ιστορία του και όχι αυτός που παραμένει προσηλωμένος στις αρχές του.

Στην πορεία μας στην ΕΔΕΚ αποκτήσαμε δύο πολύ σημαντικούς τίτλους τιμής.  Ο πρώτος ήταν η εγγραφή μας στην ΕΔΕΚ του Λυσσαρίδη, ο δεύτερος τίτλος τιμής είναι η διαγραφή μας από τον Σιζόπουλο.

 

Μιχάλης Γεωργιάδης – τέως Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής

Κωστής Ευσταθίου – Βουλευτής ΕΔΕΚ

Ντίνος Μιχαήλ – πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής

Γιάννης Πιερίδης – τέως μέλος του Πολιτικού Γραφείου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ