ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προεδρικές 2023 - Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση της «Κ»

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στην «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανοίγει τον φάκελο «Προεδρικές 2023» με την πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση. Ποιον προκρίνουν οι πολίτες ως τον επόμενο πρόεδρο αλλά και ποιος πιστεύουν πως θα κερδίσει στο τέλος. Ποια ονόματα από τη λίστα της αντιπολίτευσης έχουν εκλογικό έρεισμα και ποια όχι και πώς συμπεριφέρονται οι ψηφοφόροι κάθε κόμματος απέναντι στα ονόματα των υποψηφίων.

Επιπλέον, η «Κ» εμβαθύνει στα ποιοτικά στοιχεία που ζητά ο κόσμος για τον επόμενο πρόεδρο, αλλά και τι απασχολεί την κοινωνία στην καθημερινότητά της. Επίσης, η εκλογική δύναμη των κομμάτων σήμερα και πόσο θα υπακούσουν στις κομματικές οδηγίες οι πολίτες.

Η Κύπρος βρίσκεται σε ένα σημαντικό δίστρατο, όσον αφορά τη θέση της στην περιοχή, τη λειτουργία της εντός της ΕΕ, το οικονομικό της μοντέλο αλλά και τα θέλω της κοινωνίας της. Η δημοσκόπηση της «Κ» επιχειρεί να ακτινογραφήσει όλα τα πιο πάνω με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και εγκυρότητα, δεκαέξι μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές του 2023, με τις οποίες κλείνει ένα μεγάλος κύκλος διακυβέρνησης από τους πολιτικούς ηγέτες που είχαν ρόλο και δράση στη μετά '74 εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Δημοσκοπήσεις: Τελευταία Ενημέρωση