ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΠΑ: Ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου

Προτρέπει τα θύματα να να απευθυνθούν στις αρμόδιες Αρχές χωρίς φόβο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου» τονίζει σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Παράταξη σχετικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η δημιουργία κουλτούρας στην κοινωνία μας που θα μηδενίζει την ανοχή σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και θα εξαλείψει σταδιακά αυτά τα φαινόμενα, είναι εξίσου σημαντική με την παραδειγματική καταδίκη των θυτών».

Η ανακοίνωση της ΔΗΠΑ:

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές επίσημες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών στο χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, τονίσαμε ότι όλες οι υποθέσεις πρέπει να διερευνηθούν μέχρι το τέλος και να πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, προτρέψαμε τα θύματα να απευθυνθούν στις αρμόδιες Αρχές και να καταγγείλουν ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ τα περιστατικά κακοποίησης τους, καθώς αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει.

Ως Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων τονίζουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ είναι υπεράνω του Νόμου σε αυτό τον τόπο, από όποιο επαγγελματικό ή πολιτικό χώρο και αν προέρχεται.

Η δημιουργία κουλτούρας στην κοινωνία μας που θα μηδενίζει την ανοχή σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και θα εξαλείψει σταδιακά αυτά τα φαινόμενα, είναι εξίσου σημαντική με την παραδειγματική καταδίκη των θυτών.

Οι καλές πρακτικές και η διασφάλιση της στήριξης των θυμάτων, λειτουργεί και αποτρεπτικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση