ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς στην Αίγυπτο

Κατά τις συναντήσεις του, ο Δημόκριτος Ζερβάκης θα επιβεβαιώσει με τους Αιγυπτίους αξιωματούχους τις εξαιρετικές σχέσεις Κύπρου και Αιγύπτου σε αμυντικό επίπεδο

ΚΥΠΕ

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί από το πρωί στην Αίγυπτο ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, Αντιστράτηγου Μοχάμεντ Φαρίντ Χεγκάζι.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς συναντάται σήμερα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του ενώ αμέσως μετά θα γίνει δεκτός από τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου Στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι.

Παράλληλα, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Κάιρο.

Κατά τις συναντήσεις του, ο Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης θα επιβεβαιώσει με τους Αιγυπτίους αξιωματούχους τις εξαιρετικές σχέσεις Κύπρου και Αιγύπτου σε αμυντικό επίπεδο.

Αύριο, ο κ. Ζερβάκης θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια, όπου θα συναντήσει τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα ολοκληρωθεί η επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη στην Αίγυπτο.

Σε όλες του τις συναντήσεις, τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και το επιτελείο του, θα συνοδεύουν ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αίγυπτο Όμηρος Μαυρομάτης και ο Ακόλουθος Άμυνας της Κύπρου στην Αίγυπτο Αντισυνταγματάρχης Κώστας Φωτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση