ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η νέα Πρέσβης της ΚΔ στην Κίνα επέδωσε τα διαπιστευτήριά της

Ο Πρόεδρος της χώρας Xi Jiping επισήμανε ότι η Κίνα είναι έτοιμη να εμβαθύνει τη φιλία και να επεκτείνει την αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τους λαούς όλων των χωρών

ΚΥΠΕ

Η Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, Μάρθα Α. Μαυρομμάτη, επέδωσε στις 24 Απριλίου τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο Xi Jinping, στο πλαίσιο κοινής τελετής επίδοσης διαπιστευτηρίων αριθμού Πρέσβεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε το ΓΤΠ, κατά την επίσημη τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού, ο Πρόεδρος Xi Jiping, μετά την παραλαβή των διαπιστευτηρίων, εκφώνησε ομιλία προς όλους τους νέους Πρέσβεις, καλωσορίζοντάς τους και ζητώντας όπως μεταφέρουν τις θερμές ευχές του προς τους Αρχηγούς και τους λαούς των κρατών τους.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος Xi Jiping επισήμανε επίσης, ότι η Κίνα είναι έτοιμη να εμβαθύνει τη φιλία και να επεκτείνει την αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τους λαούς όλων των χωρών, στη βάση της ισότητας και του αμοιβαίου οφέλους και να προωθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση