ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μέρκελ: Στήριξη Γερμανίας στις προσπάθειες του Προέδρου για λύση του Κυπριακού

Η επιστολή της Μερκέλ

ΚΥΠΕ

Τη στήριξη της χώρας της στις προσπάθειες του Προέδρου Αναστασιάδη για επίλυση του Κυπριακού, εκφράζει η Καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ, σε επιστολή της με την ευκαιρία των γενεθλίων του Προέδρου τον περασμένο μήνα.

Σημερινή ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει πως «η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ σε ευχετήρια επιστολή της με την ευκαιρία των γενεθλίων του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις 27 Σεπτεμβρίου, εξάρει την πολιτική του δράση, η οποία, όπως επισημαίνει, στοχεύει στο καλό της Κύπρου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επιτυχημένη διαχείριση της οικονομικής κρίσης, αλλά και της πανδημίας στην Κύπρο, η κα. Μέρκελ εύχεται στον Πρόεδρο Αναστασιάδη να επιτύχει και την επίλυση του κυπριακού προβλήματος».

Η κα. Μέρκελ στην επιστολή της τονίζει ότι «η Γερμανία υποστηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό».

Τέλος, εκφράζει ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μεταξύ τους φιλία και την ειλικρινή συνεργασία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση