ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Υπουργός Γεωργίας στην COP27 μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ο Υπουργός θα υπογράψει δύο μνημόνια συνεργασίας για θέματα περιβάλλοντος μεταξύ Κύπρου-Ουκρανίας και Κύπρου-Αρμενίας

ΚΥΠΕ

Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, που πραγματοποιείται στην Αίγυπτο την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει οτι ο κ. Καδής θα αναχωρήσει αύριο Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, για το Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή 2022 (COP27).

Ο κ. Καδής θα συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος, στο περιθώριο της Διάσκεψης, θα συμμετάσχει στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Κυπριακή Δημοκρατία σε συνεργασία με την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, προστίθεται.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο Υπουργός θα έχει, επίσης, διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του άλλων χωρών για θέματα της αρμοδιότητάς τους, ενώ θα υπογράψει δύο μνημόνια συνεργασίας για θέματα περιβάλλοντος μεταξύ Κύπρου-Ουκρανίας και Κύπρου-Αρμενίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση