ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Φον ντερ Λάιεν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται από την Τρίτη στις Βρυξέλλες

ΚΥΠΕ

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ανακοίνωσε κατά τη μεσημβρινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Έρικ Μαμέρ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργά το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, μετά τη συνάντηση του Κολεγίου των Επιτρόπων

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται από την Τρίτη στις Βρυξέλλες με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών πριν και στο περιθώριο της συνόδου.

Ειδικότερα όσον αφορά τις συναντήσεις με τους Προέδρους των θεσμών της ΕΕ, η συνάντηση του κ. Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 13:00 την Τετάρτη σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του κ. Μισέλ.

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση στις 16:30 με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του γραφείου της Ρομπέρτα Μέτσολα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση