ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στη Λευκωσία αντί στην Αμμόχωστο κατέρχεται η Θεολόγου

Τέσσερις νέους υποψήφιους παρουσίασε το Κίνημα Ανεξάρτητων-Συνεργασία ΚΕΚΚ

Newsroom K

Στη Λευκωσία αντί στην Αμμόχωστο θα είναι υποψήφια η Άννα Θεολόγου, σύμφωνα με ανακοίνωση των «Αναξάρτητοι-Συνεργασία ΚΕΚΚ», στην οποία γνωστοποιεί άλλους τρεις υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

«Τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους» τονίζει στην ανακοίνωση του το Κίνημα Ανεξάρτητων-Συνεργασία ΚΕΚΚ, κατά την παρουσίαση τεσσάρων νέων υποψηφίων για τις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

Οι νέοι υποψήφιοι του Κινήματος είναι οι:

• Άννα Θεολόγου (Επαρχία Λευκωσίας)
• Άριστος Χρ. Αριστείδου (Επαρχία Λεμεσού)
• Ισαβέλλα Αναστάση Καηλίδου (Επαρχία Αμμοχώστου)
• Νικόλας Προδρόμου (Επαρχία Αμμοχώστου)

 

Η ανακοίνωση και τα βιογραφικά των υποψηφίων:

ΤΟΠΟ.
Τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους.
Τόπο στα αδέσμευτα μυαλά.

Τόπο σε ικανούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Σε αυτούς που αποφάσισαν ότι έφθασε η ώρα της παρέμβασης.

Σε υποψηφίους χωρίς υποχρεώσεις και ανταλλάγματα, με μόνη έννοια την κοινωνία των πολιτών, την ευημερία τους και την άρση της κοινωνικής αδικίας.

Υποψήφιους από κάθε πλευρά του κοινωνικού γίγνεσθαι, ανθρώπους με έργο, τόλμη και χαρακτήρα.

Που άφησαν στην άκρη τον ατομικισμό εδώ και χρόνια, δουλεύοντας για το κοινό καλό.
Άνθρωποι που έκαναν πράξη μέσα από το κοινωνικό έργο τα πιστεύω τους.

Άνθρωποι που στέκονται απέναντι στην διαφθορά και την διαπλοκή, που απαιτούν διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων.

Δεν θα μάθουν τώρα την αλήθεια, την κατανόησαν μέσα από τα βιώματα τους και δεν θα αφήσουν άλλους να την καθορίσουν για αυτους.

Και πριν και μετά τις εκλογές.

Γιατί η Αλλαγή δεν είναι περιστασιακό σύνθημα, αλλά τρόπος ζωής.

Πάμε για αλλαγή γενιάς.

ΤΟΠΟ λοιπόν.

Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε ανα τακτά διαστήματα τα άτομα της ομάδας μας για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021.

Άννα Θεολόγου

Γεννήθηκα στην Λεμεσό το 1986 όπου και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Κατάγομαι από το κατεχόμενο Λευκόνοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, γενέτειρα του πατέρα μου και την Ανώγυρα Λεμεσού, γενέτειρα της μητέρας μου. Κατοικώ μόνιμα στην Λευκωσία και έχω μια κόρη.

Είμαι απόφοιτος του Λυκείου Αρχ.Μακαρίου Γ’ Δασούπολης με άριστα, έχω αποκτήσει πτυχίο στα Οικονομικά (BSc) και μεταπτυχιακό στα Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά (MSc) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης έχω αποκτήσει, με υποτροφία, μεταπτυχιακό (ΜΒΑ) στην Διαχείριση Ενεργειακών πόρων από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές μου, με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, για απόκτηση πτυχίου νομικής (LLB) από το University of London.

Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και συμμετέχω στις επιτροπές Οικονομικών, Εμπορίου κ Βιομηχανίας, Ελέγχου, Προσφύγων και Συγκοινωνιών. Παράλληλα είμαι μέλος της επιτροπής της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης για τις σχέσεις των χωρών με τα Ηνωμένα Έθνη. Διατηρώ επίσης το επαγγελματικό μου γραφείο που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες και συμβουλές, τόσο σε φυσικά όσο και σε νομικά πρόσωπα, με προοπτική την βιωσιμότητα και την ορθή διαχείριση των οικονομικών τους.

Άριστος Χρ. Αριστείδου

Γεννήθηκα στην Λεμεσό το 1979 όπου και μεγάλωσα και διαμένω. Είμαι γιός του δημοσιογράφου Χριστάκη Αριστείδου και της Έλενας Σάββα με καταγωγή από το Κοιλάνι Λεμεσού και Αμαργέτη Πάφου. Είμαι έγγαμος με δύο γιούς.

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού κλάδου του Λανιτείου Λυκείου Β και του Cyprus College από το οποίο αποφοίτησα το 2005 με BA και MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων-Marketing . Διετέλεσα επί τρία συνεχόμενα έτη μέλος της φοιτητικής ένωσης του Κολλεγίου όπου εκλέγηκα με Ανεξάρτητη Φοιτητική Παράταξη.

Διευθύνων σύμβουλος στην Διαφημιστική εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd και WEBMORS. Βραβεύτηκα το 2017 από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με το βραβείο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Διετέλεσα πρόεδρος του Συνδέσμου Ερασιτεχνικής Αλιείας από την Ακτή και διατήρησης της θαλάσσιας ζωής και Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελεύθερης κατάδυσης. Αρθρογραφούσα και παρουσίαζα ενημερωτικές εκπομπές για 4 χρόνια για θέματα περιβάλλοντος σε Παγκύπρια ΜΜΕ.

Ισαβέλλα Αναστάση Καηλίδου

Γεννήθηκα στην πόλη της Αμμοχώστου το 1971, από γονείς με καταγωγή από τα Λιμνιά, και τον Άγιο Γεώργιο Σπαθαρικού, της Επαρχίας Αμμοχώστου. Είμαι παντρεμένη και μένω με την οικογένεια μου στην Λευκωσία.

Έχω αποφοιτήσει από το Λυκείου Αρχ. Μακαρίου του Γ’ στα Οικονομικά, έχω σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ιταλία, και έχω μεταπτυχιακό στην διοίκηση Μάρκετινγκ, με υποτροφία στο Μεσογειακό Ινστιτούτο Διοίκησης.

Εργάζομαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων, προωθώντας την ανάπτυξη των εξαγωγών σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως και παρέχω συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Είμαι μέλος και εκτελεστική Διευθύντρια, του ιδρύματος EWE -European Wool Exchange, το οποίο αφορά στον κοινό στόχο Ευρωπαϊκών χωρών να αναζητήσουν λύσεις στο πρόβλημα της απόρριψης του πρόβειου μαλλιού σε ολόκληρη την Ευρώπη προωθώντας την κυκλική οικονομία και το θεραπευτικό πλέξιμο.

Νικόλας Προδρόμου

Γεννήθηκα στο Παραλίμνι στην Επαρχία Αμμοχώστου το 1984. Κατοικώ στο χωριό Φρέναρος. Είμαι παντρεμένος με την Ευδοκία Κυπριανού και έχω 3 παιδιά.

Είμαι Απόφοιτος του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα. Έχω πτυχίο από τον κλάδο του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας από το ΤΕΙ Αθηνών. Παράλληλα ασχολούμαι με το άθλημα του kickboxing και κατέχω το 1ο Dan για διδασκαλία.

Είμαι ιδιοκτήτης Συνεργείου που ασχολείται με Απολυμάνσεις και Απεντομώσεις και παράλληλα διατηρώ φρουταρία στη κοινότητά μου. Τις απογευματινές ώρες ασχολούμαι με την διδασκαλία του kickboxing.

Έχω εκπαιδευτεί ως εθελοντής στη λήψη δειγμάτων για δότες μυελού των οστών και λαμβάνω μέρος σε εθελοντικές δειγματοληψίες για εξεύρεση δοτών μυελού των οστών. Μετέχω επίσης ενεργά στη βοήθεια και στήριξη άπορων οικογενειών εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Διπλωματία: Τελευταία Ενημέρωση