ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ για καταψήφιση προϋπολογισμού ΡΙΚ: Να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης η πολιτική μας πράξη

«Δηλώνουμε πως κανένας εργαζόμενος και συνταξιούχος δεν πρόκειται να μείνει εκτεθειμένος ή απλήρωτος»

Newsroom K

«Η χθεσινή μας πολιτική πράξη, θέλουμε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για να επιλυθεί επιτέλους το χρόνιο αίτημα των εργαζομένων για τις διακρίσεις που γίνονται εδώ και δεκαετίες», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Δημητρίου κατά τη διάσκεψη Τύπου που πραγματοποίησε το πρωινό του Σαββάτου, «με τη χθεσινή μας πολιτική πράξη θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως ως παράταξη ήμασταν πάντοτε, και είμαστε και σήμερα υπέρμαχοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

«Της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, συνεχίζει, που προάγει και που υπερασπίζεται το ρόλο που έχει να διαδραματίσει. Της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που προβάλλει τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, τις παραδόσεις μας. Που σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων και που εκπέμπει σοβαρότητα, αμεροληψία και αξιοπιστία. Αυτή τη δημόσια ραδιοτηλεόραση θέλουμε, και αυτό το ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στέλνουμε και στην διεύθυνση του ΡΙΚ».

Σημειώνει δε, πως θέλουν να στείλουν το μήνυμα προς το προσωπικό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, πως κανένας εργαζόμενος και συνταξιούχος δεν πρόκειται να μείνει εκτεθειμένος ή απλήρωτος.

«Η χθεσινή μας πολιτική πράξη, θέλουμε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για να επιλυθεί επιτέλους το χρόνιο αίτημα των εργαζομένων για τις διακρίσεις που γίνονται εδώ και δεκαετίες», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε δε, πως για να μπορέσει το ΡΙΚ να επιτελέσει τον ρόλο και την αποστολή του θα πρέπει να κατοχυρώνει την αξιοκρατία ανάμεσα στο προσωπικό και να πάψει να έχει υπαλλήλους πολλαπλών ταχυτήτων.

Τέλος ο κ. Δημητρίου θέτει ερώτημα προς το ΑΚΕΚ, κατά πόσο είναι ικανοποιημένο είτε με την αντικειμενικότητα, είτε με την ισότιμη μεταχείριση, είτε με το πρόγραμμα, είτε ακόμη και με τις ανισότητες ανάμεσα στο προσωπικό του ΡΙΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Θάνατος στο 360: Τα μεσάνυχτα η μοιραία πτώση του άντρα

«Υπάρχει ορθογραφικό λάθος στο κείμενο σας»
Ονησίφορος Ονησιφόρου  |  11:02

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X