ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ - Η καταψήφιση του προϋπολογισμού αποτελεί τιμωρία της κοινωνίας

Θα πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων γιατί η κοινωνία και το κράτος χρειάζονται τον προϋπολογισμό, δήλωσε ο Νίκος Τορναρίτης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Θα πρέπει όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων γιατί η κοινωνία και το κράτος χρειάζονται τον προϋπολογισμό, δήλωσε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, σημειώνοντας πως η καταψήφιση του δεν είναι τιμωρία της Κυβέρνησης αλλά των πολιτών.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Τορναρίτης ανέφερε αρχικά πως ο προϋπολογισμός που θα τεθεί στη Βουλή την Πέμπτη είναι ο μεγαλύτερος κοινωνικά προϋπολογισμός που έχει τεθεί μπροστά στη Βουλή από την ίδρυση της Δημοκρατίας. Μαζί με τα γενναία και απαραίτητα κονδύλια για τη θωράκιση της υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως είπε, σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται και τα νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

Πρόσθεσε πως ο προϋπολογισμός κάνει πράξη το τρίπτυχο, πολίτες, υγεία και κοινωνία, σημειώνοντας πως σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία, χρήσιμοι για την πατρίδα είμαστε όταν συνδράμουμε θετικά στο να ξεπεράσει η χώρα αυτή την παγκόσμια υγειονομική και οικονομική κρίση.

Εξέφρασε την εκτίμηση του στους βουλευτές που θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, και επανέλαβε πως είναι αδήριτη ανάγκη η ψήφιση του.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, προσθέτοντας πως θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι πως δεν τιμωρούν την Κυβέρνηση ή τον ΔΗΣΥ με την καταψήφιση, αλλά τιμωρούν τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις, τους νοσηλευτές, τους ηλικιωμένους, τη νέα γενιά και την πατρίδα. «Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα βρισκόμαστε», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Λεμεσός: Άνοιξε καφετέρια - Θαμώνες παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο

«Kανονικά θα έπρεπε να τους έδιναν από μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά στα πισινά! »
ΑΚΑ  |  08:23

«Ανοίγουν» οι αιθέρες από 1η Μαρτίου - Όλα όσα θα ισχύουν

«ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ...»
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ  |  12:18

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση