ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστολή της Αννίτας στον ΠτΔ για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Ας αφήσουμε το παρελθόν»

Η κ. Δημητρίου επισημαίνει ότι η πολιτεία πρέπει να δράσει άμεσα για την επίλυση του ζητήματος και ότι απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τονίζοντας ότι οι υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται, με παρατεταμένη διάρκεια και συνεπώς μεγαλύτερη επικινδυνότητα, ταλαιπωρώντας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, η κ. Δημητρίου επισημαίνει ότι η πολιτεία πρέπει να δράσει άμεσα για την επίλυση του ζητήματος και ότι απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025, τώρα που βρίσκεται στο προπαρασκευαστικό του στάδιο.

Εκφράζει παράλληλα την ετοιμότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού να εγκρίνει αμέσως συμπληρωματικό προϋπολογισμό για το τρέχον έτος. Οφείλουμε να αντικρίσουμε το θέμα ως κατεπείγον, υπογραμμίζει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και να αντιμετωπίσουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει. 

Επιπρόσθετα αναφέρει ότι είναι καιρός ν’ αφήσουμε το παρελθόν, όπου δεν λήφθηκαν έγκαιρα αποφάσεις αφού άλλα θέματα παρουσιάζονταν ως προτεραιότητες και να κοιτάξουμε όλοι το μέλλον λύνοντας παλιά και νέα προβλήματα.

Τέλος η κ. Δημητρίου εκφράζει την πεποίθηση ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι μπορούμε να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στόχου αυτού, καταδεικνύοντας τη βούληση του Δημοκρατικού Συναγερμού να συνδράμει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση του ζητηθεί.

Αυτούσια η επιστολή της ΠτΒ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση