ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΠτΒ συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Χρηματοοικονομικών Αναλυτών

Οι προκλήσεις που αφορούν την κυπριακή οικονομία και ειδικότερα ο χρηματοοικονομικός κλάδος βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οι προκλήσεις που αφορούν την κυπριακή οικονομία και ειδικότερα ο χρηματοοικονομικός κλάδος βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου με εκπροσώπους του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society Cyprus).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Βουλής η κ. Δημητρίου ενημερώθηκε παράλληλα για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου, οι οποίες αφορούν κυρίως στη στήριξη του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων στην Κύπρο, στην προώθηση ηθικών αξιών και επαγγελματισμού στον χρηματοοικονομικό τομέα, στην ενδυνάμωση των σχέσεών του με τα κυπριακά πανεπιστήμια, καθώς και στην ένταξη, ποικιλομορφία και ισότητα στην εργασία και στην κοινωνία.

Επιπρόσθετα, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου εξέφρασαν την προθυμία και την ετοιμότητά τους να συνδράμουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων σε θέματα που σχετίζονται με την εμπειρογνωμοσύνη των μελών του Συνδέσμου.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συνδέσμου, αναγνωρίζοντας ειδικότερα τη σημασία της εκπαίδευσης των νέων σε ζητήματα χρηματοοικονομικής, καθώς και της ισότητας ανάμεσα στους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα στην Κύπρο.

Τέλος, τόνισε τη βούλησή της για την εδραίωση ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ Βουλής και Συνδέσμου και την ανάπτυξη συνεργασίας.       

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση