ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καλεί τους νέους να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ο Α. Δημητριάδης

Στη λιτή του ομιλία, ο κ. Δημητριάδης, επικεντρώθηκε στον αντισυστημικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του

ΚΥΠΕ

Κάλεσμα συμμετοχής προς τους νέους να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τους στις Προεδρικές εκλογές, απηύθυνε ο υποψήφιος για την Προεδρία Αχιλλέας Δημητριάδης, εγκαινιάζοντας την Τετάρτη, το Εκλογικό Επιτελείο του, στη Λευκωσία.

Κατά τα εγκαίνια ο κ. Δημητριάδης, ανακοίνωσε, ειδικότερα, ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα οργανώσει μεγάλη συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα «ONIRAMA», αφιερωμένη στους νέους που θα μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν, εφόσον εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν όποιον οι ίδιοι επιθυμούν. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Κύπριος Νίκος Γεωργίου.

Μέχρι την τελευταία ημέρα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, το εκλογικό επιτελείο Αχιλλέα Δημητριάδη θα προσφέρει οποιαδήποτε στήριξη χρειάζονται οι νέοι ψηφοφόροι για εγγραφή, σύμφωνα με ανακοίνωση του. Ο κ. Δημητριάδης ανακοίνωσε ακόμα ότι αρχίζει πρόγραμμα περιοδειών με μικρό λεωφορείο με το οποίο θα οργώσει όλη την Κύπρο, τις πόλεις και τα χωριά, για να έρθει σε απευθείας επαφή με τους πολίτες.

Στη λιτή του ομιλία, ο κ. Δημητριάδης, επικεντρώθηκε στον αντισυστημικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του, προσκαλώντας τους πολίτες να αξιοποιήσουν τους χώρους του επιτελείου του για καθημερινές συναντήσεις, με φυσική παρουσία και διαδικτυακές συνδέσεις, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των θέσεων του προγράμματος διακυβέρνησής τους.

Στα εγκαίνια προσήλθε πολύς κόσμος, αναμεσά τους και πολλοί νέοι, για να γνωρίσουν τον Αχιλλέα Δημητριάδη και να συνομιλήσουν μαζί του σε χαλαρό περιβάλλον, με ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα με τον LOVE FM 100.7. Το εκλογικό επιτελείο Αχιλλέα Δημητριάδη βρίσκεται στη γωνία Λεωφόρου Κέννεντυ 44 και Εσπερίδων, στη Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση