ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΚΕ για μεταφορά πυραύλων μέσω Κύπρου: «Δεν έχει δοθεί ποτέ τέτοια άδεια»

«Δεν υπάρχει τέτοια άδεια, ούτε έχουμε τέτοια ενημέρωση. Δεν υπάρχουν στοιχεία για υποβολή του όποιου αιτήματος για τέτοια μεταφορά εκ μέρους της Κύπρου

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης προέβη σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σε Ενημέρωση προς τα ΜΜΕ.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα στη βάση των οποίων αμερικανικοί πύραυλοι μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ μέσω της Κύπρου, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «έχουμε πει ότι δεν έχει δοθεί ποτέ τέτοια άδεια. Δεν υπάρχει τέτοια άδεια, ούτε έχουμε τέτοια ενημέρωση. Δεν υπάρχουν στοιχεία για υποβολή του όποιου αιτήματος για τέτοια μεταφορά εκ μέρους της Κύπρου».

Ερωτηθείς αν σε σχέση με την επίθεση που φέρεται να έγινε το πρωί κατά του Ιράν, υπάρχει κάτι που να ανησυχεί, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «αυτό για το οποίο έχουμε τοποθετηθεί από την πρώτη στιγμή και είναι αυτό το οποίο θα επαναλάβουμε και το έχει επαναλάβει και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, είναι ότι εμείς απευθύνουμε δημόσια ακόμα μια φορά τη θέση μας ότι πρέπει να αποφευχθούν οι όποιες ενέργειες οδηγούν σε κλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή. Θα πρέπει να γίνουν εκείνες οι ενέργειες για αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή.

Η Κύπρος, στον βαθμό που είναι δυνατόν, που μπορεί να διαδραματίσει ρόλο, προσπαθούμε να συμβάλουμε ακριβώς προς την αποκλιμάκωση της κρίσης στην περιοχή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ