ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κοινωνική συνάντηση Αναστασιάδη - Τατάρ στο Λήδρα Πάλας

Στη δεξίωση, θα παραστούν οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών, μέλη του διπλωματικού σώματος καθώς και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και από τις δυο κοινότητες

ΚΥΠΕ

Σε δεξίωση που θα παραθέσει ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα παρευρεθεί απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου αναμένεται να έχει κοινωνική συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Η δεξίωση που παραθέτει ο κ. Στιούαρτ με την ευκαιρία των εορτών θα πραγματοποιηθεί στο Λήδρα Πάλας και θα αρχίσει στις 18:00.

Στη δεξίωση, εκτός από τους δυο ηγέτες, θα παραστούν οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών, μέλη του διπλωματικού σώματος καθώς και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και από τις δυο κοινότητες. Συνολικά έχουν προσκληθεί για να παραστούν 100-150 άτομα.

Από πλευράς των ΗΕ θα παρευρίσκονται ο Αναπληρωτής Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Κόλιν Στιούαρτ, και άλλοι αξιωματούχοι της αποστολής των Καλών Υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση