ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κολοκασίδης: Οι πολίτες να μου δώσουν μια καθαρή εντολή

Τους βασικούς άξονες της πολιτικής του παρουσίασε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Κάλεσμα στους πολίτες να του δώσουν μια καθαρή εντολή προκειμένου να κάνει πράξη τις θέσεις του στο Κυπριακό, την κομματοκρατία, την διαφθορά και διαπλοκή απηύθυνε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για τις Προεδρικές Εκλογές 2023, ο κ. Καλοκασίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες της πολιτικής του στο Κυπριακό υπό το πρίσμα αλλαγής της βάσης διαπραγμάτευσης που είναι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ). Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου αναλώθηκε στην εσωτερική διακυβέρνηση αλλά και στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Με μότο ότι η Κύπρος και ο λαός της, δεν αντέχουν άλλο τη διαφθορά και διαπλοκή ο κ. Κολοκασίδης υποστήριξε μεταξύ άλλων:

-Διορισμό ποινικών ανακριτών για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, του Συνεργατισμού, των Κυπριακών Αερογραμμών και των χρυσών διαβατηρίων. 

-Έλεγχο των δηλώσεων Πόθεν Έσχες.

-Διακοπή της χορηγίας των κομμάτων για τις Προεδρικές Εκλογές. 

-Καθιέρωση του θεσμού των δημοψηφισμάτων. 

Προεδρικές Εκλογές  

Ο κ. Κολοκασίδης υποστήριξε πως ο Νίκος Αναστασιάδης δεν είχε λόγο να επαναδιεκδικήσει εκλογή τη στιγμή που τρείς συνεργάτες του, διεκδικούν την προεδρίας της Δημοκρατίας. Απηύθυνε κάλεσμα σε Συναγερμικούς και Ακελικούς ψηφοφόρους θέτοντας το δίλημμα αν είναι έτοιμοι να ξαναψηφίσουν τους ίδιους ανθρώπους που όπως είπε τους ξεγέλασαν. Στο ίδιο πνεύμα διερωτήθηκε αν οι Εδεκίτες και οι Δηκοϊκοί θα ψηφίσουν τους ανθρώπους του Προέδρου Αναστασιάδη οι οποίοι εμπέδωσαν και ανέχθηκαν τη ΔΔΟ και τη διαφορά και τώρα υπόσχονται αλλαγή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση