ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κυβέρνηση κατά ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ: Εξυπηρετούν προεκλογικές σκοπιμότητες

Λίγο πριν τη Γενεύη το πολιτικό σκηνικό παίρνει «φωτιά»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για συντονισμένη μικροκομματική δράση με στόχο την εξυπηρέτηση των προεκλογικών σκοπιμοτήτων του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος με φόντο την επικείμενη πενταμερή στη Γενεύη.

Αυτούσια η δήλωση του Κ. Κούσιου:

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, προκαταλαμβάνοντας τα αποτελέσματα της άτυπης συνόδου στη Γενεύη, συνεχίζει να επιρρίπτει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ευθύνες για ενδεχόμενη αποτυχία στην επικείμενη σύνοδο και να τον κατηγορεί για διχοτόμηση της Κύπρου.

Με περίεργα ταυτόσημη φρασεολογία, και παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις του με το ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος θεωρεί και εκείνος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υπεύθυνος για τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ συνεχίζουν τη συντονισμένη μικροκομματική τους δράση για εξυπηρέτηση των προεκλογικών τους σκοπιμοτήτων και ζητούν τη δημόσια διαπραγμάτευση του Κυπριακού μεταξύ μας, ακόμα και 48 ώρες προτού συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο και τέσσερεις μέρες προτού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβεί στη Γενεύη, για να συμμετάσχει σε μία από τις πλέον κρίσιμες συνόδους για το εθνικό μας ζήτημα.

Η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μία και θα δοθεί εκεί και όπου πρέπει: Στη Γενεύη, όπου προετοιμάζεται για να πετύχει την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού και επανένωση της πατρίδας μας.

Οι μικροκομματικές πολιτικές του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ θα τύχουν της κατάλληλης απάντησης από τον λαό μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση