ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μονάδες και Φυλάκια του ΤΣ 2ου ΣΠ επισκέφθηκε ο Αρχηγός της ΕΦ

Όλα όσα έκανε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το διήμερο 12 και 13 Απριλίου 2022, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης του Τακτικού Συγκροτήματος 2ου Συντάγματος Πεζικού (ΤΣ 2ου ΣΠ), στο πλαίσιο της Επιχειρησιακής Αξιολόγησής του με πρόσκληση εφέδρων εθνοφυλάκων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, ο Αρχηγός της ΕΦ παρακολούθησε νυχτερινές και ημερήσιες ασκήσεις, επιθετική ενέργεια μικρής κλίμακας και άλλα αντικείμενα επιχειρησιακής φύσης, τα οποία υλοποιούνταν στο πλαίσιο των επεισοδίων της επιχειρησιακής αξιολόγησης. Παράλληλα, επισκέφθηκε ακριτικά Φυλάκια-Παρατηρητήρια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή.

Ο κ. Αρχηγός συνεχάρη το προσωπικό καθώς διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής εκπαίδευσης και ετοιμότητας, τη μεγάλη ανταπόκριση που επέδειξαν οι έφεδροι και εθνοφύλακες και το ζήλο που επιδεικνύουν, στα διάφορα επιχειρησιακά αντικείμενα που εκτελέστηκαν κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Άμυνα  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Αναζητεί ευρωπαϊκή διαμεσολάβηση στο Κυπριακό η Λευκωσία με πλήρη δράση στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ