ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ν. Κουρτουλμούς: «Σημείο καμπής» το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων

Ο κ. Κουρτουλμούς επισκέφθηκε την περίκλειστη πόλη συνοδευόμενος από τον Αζέρο αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος «Νέο Αζερμπαϊτζάν» Ταχίρ Μπουντάκοβ.

ΚΥΠΕ

Τα Βαρώσια σύντομα θα καταστούν ένα από τα πιο όμορφα και εξελιγμένα τουριστικά κέντρα στον κόσμο, υποστήριξε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Νουμάν Κουρτουλμούς, χαρακτηρίζοντας το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης ως «σημείο καμπής για την τουρκική ιστορία» των κατεχομένων.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Κουρτουλμούς επισκέφθηκε την περίκλειστη πόλη συνοδευόμενος από τον Αζέρο αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος «Νέο Αζερμπαϊτζάν» Ταχίρ Μπουντάκοβ.

Τους Κουρτουλμούς και Μπουντάκοβ συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής του ΕΒΚΑΦ Ιμπραχίμ Μπεντέρ, ο Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα, Μετίν Φεϊζίογλου, ο «υπεξ» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο «υπουργός εσωτερικών» Ζιγιά Οζτουκλέρ, ο «υπουργός γεωργίας και φυσικών πόρων» Ντουρσούν Ογούζ, ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης Αμμοχώστου Ισμαϊλ Αρτέρ και ο «βουλευτής» της «περιφέρειας» της κατεχόμενης πόλης Ογουζχάν Χασίπογλου,

Μιλώντας το παράνομο πρακτορείο «ΤΑΚ» και στον Μπαϊράκ, ο κ. Κουρτουλμούς είπε πως έχει ξεκινήσει διάλογος μεταξύ των τριών «μερών», προσθέτοντας ότι υπάρχει «μια ασυνήθιστα ωραία και τέλεια σχέση μεταξύ των τριών χωρών», κατά την έκφρασή του.

«Ελπίζω ότι τα Βαρώσια σύντομα θα καταστούν ένα από τα πιο ωραία και εξελιγμένα τουριστικά κέντρα στον κόσμο», είπε, προσθέτοντας ότι τα Βαρώσια θα γίνουν ένας ασυνήθιστα όμορφος προορισμός της «τδβκ μας», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος.

Η απόφαση για το άνοιγμα των Βαρωσίων, είπε, «είναι σημείο καμπής για την τουρκική ιστορία της Βόρειας Κύπρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση