ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα σύσκεψη για την εκπαίδευση στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος θα προεδρεύσει σύσκεψης με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των Συνδέσμων Γονέων Προδημοτικής, Δημοτικής, Μέσης και Ειδικής Εκπαίδευσης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Νέα σύσκεψη για την εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 την Τετάρτη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει την Τετάρτη σύσκεψης με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, ΟΕΛΜΕΚ, της ΠΣΕΜ και των Συνδέσμων Γονέων Προδημοτικής, Δημοτικής, Μέσης, Ειδικής Εκπαίδευσης, καθώς και με εκπροσώπους της Παιδοβουλής, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Σωτήρης Χριστοφή, είπε ότι είναι πολύ προβληματισμένοι από την κατάσταση.

«Οι οργανωμένοι γονείς είναι προβληματισμένοι για τους χειρισμούς που αφορά το δημόσιο σχολείο. Είχε γίνει μια συνάντηση την περασμένη εβδομάδα στο Προεδρικό. Μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις σκέψεις τους και για τις αποφάσεις, τις οποίες το Υπουργικό Συμβούλιο έχει λάβει για σταδιακό άνοιγμα των δημόσιων σχολείων  Από εκεί και πέρα, έδωσε οδηγίες στον Υπουργό Παιδείας να μπει σε διαβουλεύσεις για να έχουμε μια ομαλή επανένταξη», πρόσθεσε.

Ο Υπουργός Παιδείας, συνέχισε ο κ. Χριστοφή, έκανε διαβούλευση με τη Μέση, τους οργανωμένους γονείς της Μέσης, την ΟΕΛΜΕΚ και τη Δευτέρα με την ΠΟΕΔ και ανακοινώθηκαν αυτά που ανακοινώθηκαν εκ μέρους της ΠΟΕΔ.

«Και σήμερα είχε προγραμματισμένη συνάντηση μαζί μας και ακυρώνεται η συνάντηση, καθότι υπάρχει συνάντηση αύριο στο Προεδρικό. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση», ανέφερε.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι «εμείς πάμε και αύριο στη σύσκεψη έτοιμοι και με καλή διάθεση για να συμβάλουμε εποικοδομητικά και ουσιαστικά σε ό, τι μας ζητηθεί».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X