ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νίκος Τορναρίτης - Ξεκινά και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας θα παρουσιάσει τις 12 προτεραιότητές του

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης ανοίγει και επίσημα την αυλαία της προεκλογικής του εκστρατείας, με την οργάνωση εκδήλωσης ανοιχτής για όλους τους δημότες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 10.30 στο Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Ζήνωνος Σώζου στη Λευκωσία. Ο Νίκος Τορναρίτης θα παρουσιάσει τις 12 προτεραιότητες του δικού του «σχεδίου για την Λευκωσία».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Με ισχυρά μηνύματα μαζικής κινητοποίησης για την στήριξη της μεγάλης προσπάθειας για την πρόοδο της Λευκωσίας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης ανοίγει επίσημα την αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας του με την οργάνωση ανοιχτής για όλους τους δημότες εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 10.30 στο Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Ζήνωνος Σώζου στη Λευκωσία.

Ο Νίκος Τορναρίτης θα παρουσιάσει τις 12 προτεραιότητες του δικού του «Σχεδίου για την Λευκωσία». Με τεκμηριωμένες προτάσεις που διαμορφώθηκαν σε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία τους τελευταίους μήνες, θα καταθέσει εφικτές λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες: για την πράσινη Λευκωσία, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα, την εφαρμογή της μεταρρύθμισης κοκ.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Κάρογιαν, που στηρίζουν την υποψηφιότητα Τορναρίτη ως επιλογή σύνθεσης και προοπτικής για την Λευκωσία στην κομβική στιγμή της μετεξέλιξης της πρωτεύουσας σε νέο Μητροπολιτικό Δήμο.

Στην εκδήλωση θα έχουν ξεχωριστή παρουσία κι άλλες προσωπικότητες της Λευκωσίας από την πολιτική, την οικονομική, την πολιτιστική, την εικαστική και την κοινωνική δράση.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους στο συμπεριληπτικό περιβάλλον μιας πόλης ανθρώπινης που αγκαλιάζει τους δημότες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση