ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/09) πολιτική συγκέντρωση στον Παρνασσό Στροβόλου.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/09) πολιτική συγκέντρωση του Ανδρέα Μαυρογιάννη στον Παρνασσό Στροβόλου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χθεσινοβραδινή πολιτική συγκέντρωση στον Παρνασσό Στροβόλου, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, γυρίζουμε σελίδα.

Κατά την ομιλία του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πολίτες που αγκαλιάζουν την υποψηφιότητα του, δίνοντας την υπόσχεση ότι όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους, λόγω της ακρίβειας και τις ανικανότητας της κυβέρνησης να λάβει μέτρα προς την αντιμετώπιση της.

Εξήγησε επίσης, τους τρόπους και την προσέγγιση που θα ακολουθήσει κατά τη διακυβέρνησή του, ούτως ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών. Βασικός πυλώνας που διατρέχει οριζόντια το πολιτικό του πρόγραμμα είναι η πράσινη μετάβαση, στο πλαίσιο της αειφόρου οικονομίας.

Παράλληλα, αναλύθηκαν τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το Κυπριακό Ζήτημα. Τόνισε πως, για να αντιστραφεί η υπάρχουσα κατάσταση, χρειάζεται δουλειά σε όλες τις διαστάσεις και η ανάκτηση της αξιοπιστίας μας, προκειμένου η Διεθνής Κοινότητα να μας εμπιστευτεί ξανά.

Μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, αρκεί να το πιστέψουμε και να εργαστούμε για αυτό. Η Κύπρος Μπορεί!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση