ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Σ. Ντενκτάς κατηγορεί το ψευδοκράτος για εγκατάλειψη του μνημείου του πατέρα του

«Ντροπή μας αν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε το μέρος που τώρα αναπαύεται», πρόσθεσε

ΚΥΠΕ

Ομάδα πρωτοβουλίας για συντήρηση του μνημείου του Ραούφ Ντενκτάς συγκροτήθηκε στα κατεχόμενα, ύστερα από πρόσκληση της οικογένειας του πρώην Τουρκοκύπριου ηγέτη. Η ομάδα μετέβη σήμερα στο μνημείο του Ντενκτάς και ξεκίνησε εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού, ενώ ο γιος του Νενκτάς Σερντάρ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς τις "αρχές" του ψευδοκράτους για παραμέληση του μνημείου.
 
Σε δήλωσή του ο «βουλευτής» Σερντάρ Ντενκτάς κάλεσε τους "αξιωματούχους" των κατεχομένων να μην μεταβούν στο μαυσωλείο του Ντενκτάς στις 15 Νοεμβρίου και στις 13 Ιανουαρίου για να κάνουν τελετή.
 
Κατηγόρησε το καθεστώς των κατεχομένων ότι δεν δείχνουν σεβασμό και δεν κάνουν τις αναγκαίες διευθετήσεις για το μαυσωλείο  και ότι για πολιτικούς λόγους αποτρέπουν τον "δήμο" της κατεχόμενης Λευκωσίας να το κάνει και δεν δίνουν το απαραίτητο κονδύλι.
 
Για τον λόγο αυτό, είπε, ανέλαβαν οι πολίτες να κάνουν τις εργασίες στην περιοχή. Παράλληλα είπε ότι ο πατέρας του θυσίασε την οικογένειά του και όλη του τη ζωή του για το καλό των Τ/κ και της «χώρας».
 
«Ντροπή μας αν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε το μέρος που τώρα αναπαύεται», πρόσθεσε.
 
Τέλος ευχαρίστησε τους εθελοντές που πήγαν για τη συντήρηση του μνημείου και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι το τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση