ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεν επωφεληθήκαμε από τον ΠτΔ λένε οι Σαουδάραβες

Οι Binmahfooz επένδυσαν εκατομμύρια στην Κύπρο, αναφέρει το δικηγορικό γραφείο που τους εκπροσωπεί

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Παντελώς αβάσιμους χαρακτηρίζει η οικογένεια Binmahfooz από την Σαουδική Αραβία, τους ισχυρισμούς ότι ευνοήθηκε ή επωφελήθηκε με οποιοδήποτε παράνομο, παράτυπο ή αδιαφανή τρόπο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για ανακριβή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στην Κύπρο που αναφέρονται σε μέλη/μέλος της οικογένειας.

Το δικηγορικό γραφείο «Χρίστος Πατσαλίδης Δ.Ε.Π.Ε» που εκπροσωπεί την εν λόγω οικογένεια, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες, αναφέρει ότι «οι πελάτες μας, κατά το έτος 2014, την επαχθέστερη περίοδο της Κυπριακής Οικονομίας, προέβησαν σε επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στην Κύπρο».

«Οι ισχυρισμοί και/ή υπαινιγμοί στα διάφορα δημοσιεύματα ότι οι πελάτες μας ευνοήθηκαν ή επωφελήθηκαν με οποιοδήποτε παράνομο, παράτυπο ή αδιαφανή τρόπο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή από οποιοδήποτε κυβερνητικό αξιωματούχο είναι παντελώς αβάσιμοι και κατακριτέοι. Οι πελάτες μας ουδεμίας προνομιακής ή ευνοϊκής μεταχείρισης έτυχαν και σε καμία περίπτωση δεν θα επιθυμούσαν ή θα επεδίωκαν ποτέ κάτι τέτοιο», προστίθεται.

«Εξακολουθούν μέχρι σήμερα να διατηρούν τις επενδύσεις τους στην Κύπρο συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόοδο και ανάπτυξη της Κυπριακής Οικονομίας»

Όπως αναφέρεται, «οι πελάτες μας εξακολουθούν μέχρι σήμερα να διατηρούν τις επενδύσεις τους στην Κύπρο συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόοδο και ανάπτυξη της Κυπριακής Οικονομίας».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται και να διαπομπεύονται με αναλήθειες και ανακριβή δημοσιεύματα έντιμοι επιχειρηματίες όπως οι πελάτες μας, οι οποίοι επέλεξαν να επενδύσουν ίδια κεφάλαια στην Κύπρο και να στηρίξουν την Κυπριακή Οικονομία σε μια κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, η οποία χαρακτηριζόταν από παντελή σχεδόν έλλειψη επενδυτικής εμπιστοσύνης, και τους οποίους το Κυπριακό Κράτος προσέλκυσε κατόπιν τεραστίων προσπαθειών».

Σημειώνεται ότι «σε σχέση με λοιπούς ισχυρισμούς που περιέχονται στα εν λόγω δημοσιεύματα και σεβόμενοι την εν εξελίξει διαδικασία διερεύνησης από το γραφείο του Γενικού Ελεγκτή, οι πελάτες μας δεν κρίνουν, επί του παρόντος, φρόνιμο να τοποθετηθούν δημοσίως».

Αναφέρεται, επίσης, ότι «τα υπό αναφορά δημοσιεύματα στο βαθμό που αποκαλύπτουν και/ή με ανακρίβειες αποπειρώνται να αποκαλύψουν προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, παραβιάζουν τον περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων Νόμο του 2018».

«Οι πελάτες μας επιφυλάσσουν ρητώς κάθε νόμιμο δικαίωμα τους για λήψη κάθε αναγκαίου δικαστικού μέτρου έναντι οποιουδήποτε προσώπου του οποίου τα δημοσιεύματα συνιστούν λίβελο και/ ή δυσφήμιση εις βάρος του προσώπου τους καθώς και για την παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων», καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X