ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:01
 

Οζερσάι στο Euronews: Η Γερμανία δεν ήθελε του τουρίστες

Ο «υπεξ» αναφέρθηκε στο θέμα των Γερμανών τουριστών που ήταν σε καραντίνα στα κατεχόμενα για 14 ημέρες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στο θέμα των Γερμανών τουριστών που ήταν υπό καραντίνα στα κατεχόμενα για 14 ημέρες και αναχώρησαν τις προηγούμενες δύο ημέρες με απευθείας ναυλωμένες πτήσεις, αναφέρθηκε ο «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι στο κανάλι Euronews.

Ο κ. Όζερσαϊ είπε ότι εφάρμοσαν τα πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τις συνθήκες απομόνωσης και νοσηλείας και παρά το γεγονός ότι είναι ένα μη αναγνωρισμένο κράτος δεν είπαν σε κανέναν να τα βγάλει πέρα μόνος του. «Στην αρχή, η Γερμανία δεν ήθελε αυτούς τους πολίτες της. Μάλιστα δεν βρήκαμε καν ένα αεροπλάνο να τους στείλουμε πίσω στην χώρα τους. Όμως, αργότερα ξεπεράστηκαν αυτά τα προβλήματα. Αυτή είναι μια συμπεριφορά παραδειγματική για τον κόσμο. Πάντα μας απομόνωναν από τον κόσμο, όμως σε μια περίοδο που όλα τα κράτη του κόσμου προσπαθούν να απομονωθούν, εμείς αποδείξαμε με αυτή την συμπεριφορά μας ότι είμαστε ένα πραγματικό μέλος της διεθνούς κοινότητας και φέρουμε εκείνες τις αξίες», ισχυρίστηκε.

Σημειώνοντας ότι η «κυβέρνηση» αυξάνει σταδιακά τα μέτρα που λαμβάνει, ο Κουντρέτ Όζερσαϊ έκανε αναφορά στο κλείσιμο των σχολείων, στους περιορισμούς της κοινωνικής και της επιχειρηματικής ζωής καθώς και στην μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Γενί Ντουζέν: Επτά Τ/κ νεκροί στην Βρετανία

Επτά συνολικά Τ/κ που ζουν στην Βρετανία έχουν πεθάνει εκεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν γράφει ότι έχασε την ζωή του o 78χρονος Τουρκοκύπριος Μεχμέτ Αμπντουρραχμάν, που διέμενε στο Λονδίνο και είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρος της Ένωσης Τουρκοκυπριακής Νεολαίας στην Βρετανία, Ναφιγιά Χορόζογλου ανέφερε ότι ανήλθε στους εννιά ο αριθμός των Τουρκοκυπρίων που έχασαν την ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Βρετανία. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, κατά την περίοδο 10 Μαρτίου– 25 Μαρτίου αναχώρησαν από τα κατεχόμενα μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου 45.982 άτομα και αφίχθηκαν 12.658.

Από τα μεσάνυχτα της 17ης Μαρτίου, οπόταν τέθηκε σε ισχύ η απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» για τοποθέτηση σε καραντίνα όσων εισέρχονται στα κατεχόμενα, 798 άτομα εισήλθαν από το παράνομο αεροδρόμιο στο ψευδοκράτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X