ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς το επιτελείο Χριστοδουλίδη ανακοίνωσε στήριξη ΔΗΚΟ σε Αναστασιάδη

Ο «δαίμων του server»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων» και την Οριάνα Παπαντωνίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε η κυρία Μαριλένα Ευαγγέλου από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη σχολιάζοντας την χθεσινή απόφαση του ΔΗΚΟ αλλά και το λάθος που έγινε στην αποστολή της ανακοίνωσης που ουσιαστικά ανέφερε ότι το ΔΗΚΟ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη.

Στην αρχική της τοποθέτηση η κυρία Ευαγγέλου έστειλε της ευχαριστίες του επιτελείου προς το ΔΗΚΟ για την απόφαση του τονίζοντας, «ότι πρόκειται για μια στήριξη που μας γεμίζει με αισιοδοξία και υπηρετεί την ανάγκη για υπερβάσεις». Σε ερώτηση για το πως θα είναι το πλαίσιο της συνεργασίας η κυρία Ευαγγέλου είπε ότι είναι ξεκάθαρο ότι ΔΗΚΟ και Νίκος Χριστοδουλίδης έχουν διαφορετικές αφετηρίες αλλά στόχος είναι η συνεργασία για ένα καλύτερο αύριο ενώ ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξει και συνάντηση με την ΕΔΕΚ.

Ο δαίμων του server

Σχετικά με το λάθος που έγινε από το επιτελείο στην αποστολή ανακοίνωσης και η όποια στάλθηκε ως εξής, «επισυνάπτεται ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη για τη σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος να στηρίξει την υποψηφιότητά του» η κυρία Ευαγγέλου είπε, «έγινε από κεκτημένη ταχύτητα μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο δαίμων του server». Απαντώντας στις κατηγορίες κατά πόσο το επιτελείο έστειλε έτοιμη παλαιότερη ανακοίνωση με αποτέλεσμα να μην προσέξει το λάθος στο όνομα η κυρία Ευαγγέλου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση