ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβέρωφ: ΕΟΚΑ και Γρίβας δεν ακυρώνονται μέσα από προεκλογικά ψηφίσματα

ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, σέρνονται πίσω από το ΑΚΕΛ. Οι δε υποψήφιοι, Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης, παρακολουθούν αμήχανα, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Για τις προεκλογικές του σκοπιμότητες, το ΑΚΕΛ έχει αποφασίσει να βάλει βόμβα στα θεμέλια της εθνικής συμφιλίωσης και να μας επιστρέψει πολύ πίσω, στις εποχές της διχόνοιας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος για την Προεδρία Αβέρωφ Νεοφύτου, τονίζοντας «πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι ούτε ο αγώνας της ΕΟΚΑ, ούτε ο αρχηγός της, Γεώργιος Γρίβας Διγενής, ακυρώνονται μέσα από ανιστόρητα, προεκλογικά ψηφίσματα. Ψηφίσματα που ξεθάβουν την καταστροφική πολιτική των Αδεσμεύτων η οποία μας άφησε εντελώς μόνους το 1974 απέναντι στο έγκλημα της Τουρκίας».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Για τις προεκλογικές του σκοπιμότητες, το ΑΚΕΛ έχει αποφασίσει να βάλει βόμβα στα θεμέλια της εθνικής συμφιλίωσης και να μας επιστρέψει πολύ πίσω, στις εποχές της διχόνοιας.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι ούτε ο αγώνας της ΕΟΚΑ, ούτε ο αρχηγός της, Γεώργιος Γρίβας Διγενής, ακυρώνονται μέσα από ανιστόρητα, προεκλογικά ψηφίσματα. Ψηφίσματα που ξεθάβουν την καταστροφική πολιτική των Αδεσμεύτων η οποία μας άφησε εντελώς μόνους το 1974 απέναντι στο έγκλημα της Τουρκίας.

Από την άλλη πλευρά ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, σέρνονται πίσω από το ΑΚΕΛ.

Οι δε υποψήφιοι, Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης, παρακολουθούν αμήχανα. Είναι ξεκάθαρο ότι για τον πρώτο το πάνω χέρι το έχει η κοινοπραξία και για τον δεύτερο το ΑΚΕΛ.

Είμαστε στο τέλος του 2022 και η χώρα μας αντιμετωπίζει κορυφαίες οικονομικές και εθνικές προκλήσεις. Οι πολίτες απαιτούν από εμάς εχέγγυα για την επόμενη μέρα και όχι παλαιοκομματισμούς. Τα πολιτικά τους αδιέξοδα και τις διχαστικές πολιτικές τους τις αφήνουμε στην κρίση του Κυπριακού λαού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Ο Γρίβας αυτοαναιρέθηκε δια του χειρίστου τρόπου εκ της δημιουργίας της εοκα βήτα και της πολεμικής εναντίον του Ελληνισμού της Νήσου. Συνεχιστής το κόμμα του ΔΗΣΥ διαχρονικά και νυν υπό τον είρωνα Αβέρωφ ζήτουλα ψήφων.
Η ΕΟΚΑ επίσης αυτοαναιρέθηκε υπό τον Σύνδεσμο ο οποίος την εκμεταλλεύεται εις βάρος των Ελλήνων με την ΑΚΕΛική τουρκοφιλική σύμπραξη όπως προκαθορίστηκε από τον Γλαύκο και το Εζεκία.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023