ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ για Νικόλα: Παριστάνει τον ανήξερο, κρύβει τη συμφωνία με Χριστοδουλίδη

Η υποκρισία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αναφέρει το κόμμα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για την συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στον «Φιλελεύθερο» εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναφέροντας ότι «ο Νικόλας Παπαδόπουλος, που από την επόμενη των βουλευτικών εκλογών δήλωνε πως το 2023 θα ήταν κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση, σήμερα παριστάνει τον ανήξερο και δηλώνει πως αυτές είναι πρακτικές άγνωστες σε αυτόν».

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανεπίσημες επαφές που είχαν, πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά υπουργεία της Κυβέρνησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές και μάλιστα αυτό, χωρίς καν να συζητηθούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές θέσεις». 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, που από την επόμενη των βουλευτικών εκλογών δήλωνε πως το 2023 θα ήταν κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση, σήμερα παριστάνει τον ανήξερο και δηλώνει πως αυτές είναι πρακτικές άγνωστες σε αυτόν.

Ο υπέρμαχος της τοξικότητας, που καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2021 και που δεν είχε κανένα ενδοιασμό να ρίξει τη χώρα στα βράχια παρουσιάζεται ως υπερασπιστής της σταθερότητας.  

Αυτός που επίμονα αποκρύβει τη συμφωνία διαμοιρασμού εξουσίας που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, μίλα για διαφάνεια.

Η υποκρισία έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  ΔΗΚΟ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση