ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Αβέρωφ: Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο

«Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτή την κοινοπραξία»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Νέες αιχμές εξαπέλυσε το επιτελείο Αβέρωφ κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Νικόλα Παπαδόπουλου για τη «μυστική συμφωνία». Όπως ανέφερε σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, «το να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ ενός υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ενός κόμματος, είναι φυσιολογικό. Το περίεργο είναι η συμφωνία αυτή να παραμένει στο σκοτάδι». Πρόσθεσε παράλληλα πως «ψηφίζοντας Αβέρωφ Νεοφύτου, το αποτέλεσμα είναι Αβέρωφ Νεοφύτου, ψηφίζοντας Ανδρέα Μαυρογιάννη το αποτέλεσμα είναι το ΑΚΕΛ και ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο».

Αυτούσια η δήλωση

Το να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ ενός υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ενός κόμματος, είναι φυσιολογικό. Το περίεργο είναι η συμφωνία αυτή να παραμένει στο σκοτάδι, κρυμμένη από τους πολίτες. Όπως κάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.  

Οι πολίτες δικαιούνται να ξέρουν το αποτέλεσμα που θα έχει η όποια επιλογή τους. Ψηφίζοντας Αβέρωφ Νεοφύτου, το αποτέλεσμα είναι Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός. Δηλαδή ικανότητα, σταθερότητα, αποφασιστική και υπεύθυνη ηγεσία.

Ψηφίζοντας Ανδρέα Μαυρογιάννη το αποτέλεσμα είναι το ΑΚΕΛ και οι πολιτικές που έφεραν τη χώρα στη χρεωκοπία. Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο. Ο οποίος δήλωνε από την επαύριον των βουλευτικών, ότι το ΔΗΚΟ θα βρίσκεται οπωσδήποτε στην επόμενη κυβέρνηση, με κάθε τρόπο.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτή την κοινοπραξία.

Η Κύπρος χρειάζεται σταθερότητα, διαφάνεια και ασφάλεια, χωρίς ρίσκα, πειράματα και υποκρισίες. Και τη σταθερή πορεία της χώρας μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να την εγγυηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση