ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαυρογιάννης - Κολοκασίδης: Ανταλλαγή απόψεων με διαφορές στο Κυπριακό

«Έχω μια τεράστια εκτίμηση και συμπάθεια προς τον Γιώργο», είπε ο κ. Μαυρογιάννης

ΚΥΠΕ

Ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα ενόψει του β’ γύρου των Προεδρικών αλλά και ευρύτερα, δήλωσε ότι είχε με τον συνυποψήφιό του, Γιώργο Κολοκασίδη ο υποψήφιος ΠτΔ, Ανδρέας Μαυρογιάννης, σημειώνοντας ότι γνωρίζονται από παλιά.

Η συνάντηση των δύο έγινε στο γραφείο του κ. Κολοκασίδη με τον κ. Μαυρογιάννη να δηλώνει πως παρά τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχουν σε ορισμένα ζητήματα, «έχω μια τεράστια εκτίμηση και συμπάθεια προς τον Γιώργο, ο οποίος και σε αυτή την εκστρατεία έδειξε το υψηλό του ήθος, την συνέπειά του και βελτίωσε πραγματικά πάρα πολύ τον πολιτικό λόγο στον τόπο μας».

Τον συνεχάρη για την προσπάθεια που έκανε και τον παρακάλεσε να σκεφτεί πώς μπορεί να συνεισφέρει στο μέλλον για το καλό του τόπου.

Όλοι οι υποψήφιοι συνεισέφεραν στην αναβάθμιση του πολιτικού λόγου, δήλωσε ο Γιώργος Κολοκασίδης λέγοντας ότι ο ίδιος προσπάθησε όσο μπορεί, «αλλά και συ Ανδρέα, ερχόμενος από μια άλλη σφαίρα δραστηριότητας». Συζήτησαν, πρόσθεσε, κυρίως το Κυπριακό, σημειώνοντας την διαφορά απόψεων που υπάρχει «αν και ο διάλογος έγινε με πολιτισμένους όρους και με αμοιβαία κατανόηση».

Έθεσε ξανά, συνέχισε, το ζήτημα των εγγράφων της διαπραγμάτευσης από το 2013 μέχρι το 2017 τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα για να έχουν οι πολίτες μια πλήρη εικόνα. Υπήρξε, είπε ο κ. Κολοκασίδης, μια καταρχήν κατανόηση και θετική στάση από τον κ. Μαυρογιάννη, την οποία και κατέγραψε.

Ήταν μια πολύ χρήσιμη ανταλλαγή σκέψεων, κατέληξε, ευχαριστώντας γι’ αυτό τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023