ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόεδρος για εκθέσεις Γκουτέρες: Εάν τα συνέτασσα εγώ τότε να είχαν παράπονο

Θα γίνουν τα διαβήματα που πρέπει προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να αρθούν σημαντικές ατέλειες ή και θέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είπε ο κ. Αναστασιάδης

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Θα γίνουν τα διαβήματα που πρέπει προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να αρθούν σημαντικές ατέλειες ή και θέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είπε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στο θέμα των Εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή εγκαινίων του σταδίου της Δόξας ΘΟΙ Κατωκοπιάς, στην Περιστερώνα, και κληθείς να αναφερθεί στην ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις κοινοβουλευτικές ομάδες, όλα τα κόμματα, διότι επιτέλους ψηφίζεται μια ριζοσπαστική μεταρρύθμιση που αφορά την απονομή της δικαιοσύνης, κάτι που εδώ και δεκαετίες ήταν ένα από τα βασικά προβλήματα που γενικότερα ο κόσμος αντιμετωπίζει».

Κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις σε σχέση με το περιεχόμενο των προσχεδίων των Εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «εάν ήμουν εγώ που τα συνέτασσα τότε να είχαν παράπονο. Αλλά θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι, δυστυχώς, η διεθνής κοινωνία σήμερα λειτουργεί, όπως και πάντα από αρχαιοτάτων χρόνων, με βάση, δυστυχώς, τα συμφέροντα και όχι το πραγματικό δίκαιο.

Θα γίνουν τα διαβήματα που πρέπει προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να αρθούν σημαντικές ατέλειες ή και θέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση