ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠτΒ: Βούληση για ενδυνάμωση διαλόγου και συνεργασίας με Κοινοβούλιο Μαλδίβων

Η κα Δημητρίου δέχθηκε τον Επίτιμο Πρόξενο της Δημοκρατίας των Μαλδίβων στην Κύπρο κ. Serge E. Eid

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε σήμερα τον Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας των Μαλδίβων στην Κύπρο κ. Serge E. Eid.

Ο κ. Eid παρέδωσε στην Πρόεδρο της Βουλής επιστολή του Προέδρου του Κοινοβουλίου των Μαλδίβων κ. Mohamed Nasheed, στην οποία εκφράζεται η επιθυμία για ανάπτυξη των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των Κοινοβουλίων Κύπρου και Μαλδίβων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, προς όφελος των δύο χωρών και λαών.

Παραλαμβάνοντας την επιστολή, η κ. Δημητρίου υπογράμμισε τη βούληση και ετοιμότητα της Βουλής των Αντιπροσώπων για ενδυνάμωση του διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ των δύο Κοινοβουλίων, τόσο στο διμερές πλαίσιο, μέσω της σύστασης αντίστοιχων Ομάδων Φιλίας και της πραγματοποίησης ανταλλαγών σε διάφορα επίπεδα, όσο και στο πλαίσιο του Κοινοπολιτειακού Κοινοβουλευτικού Συνδέσμου και άλλων διεθνών κοινοβουλευτικών οργανισμών, στους οποίους συμμετέχουν οι δύο χώρες.

Κατά τη συνάντηση, η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την εκτίμησή της για τη στάση αρχών που τηρούν οι Μαλδίβες όσον αφορά στο κυπριακό πρόβλημα και στις προσπάθειες επίλυσής του, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση