ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σιζόπουλος για Βαρνάβα: «Το ζήτημα αφορά τον ίδιο και τον Δρουσιώτη» (βίντεο)

«Όταν στην ηλικία των ετών μπήκα στην πολιτική, μπήκα καθαρός. Σήμερα νιώθω πεντακάθαρος», είπε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για την επιστολή που απέστειλε ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Βαρνάβα, στην Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρνάβα απέστειλε επιστολή στην Αννίτα Δημητρίου από την οποία ζητά να ενημερωθεί για το αν ισχύουν οι δημόσιες αναφορές του Μαρίνου Σιζόπουλου ότι κατέθεσε στοιχεία στο Σώμα σε σχέση με ποινική υπόθεση στην οποία ενεπλάκη.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ δήλωσε ότι η πρώτη επιστολή στάλθηκε στον κ. Βαρνάβα λόγω του ότι τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος ζητούσαν εξηγήσεις για το τι συμβαίνει μετά τα δημοσιεύματα στο βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη και ως εκ τούτου το κόμμα έπρεπε να δώσει πειστικές απαντήσεις. «Γι’ αυτό εμείς ζητήσαμε είτε να προσέλθει στα συλλογικά όργανα του κόμματος και να μας ενημερώσει για τι προτίθεται να πράξει και ποιες είναι οι δικές του απόψεις ή να μας τις στείλει γραπτώς», πρόσθεσε.

Σε σχόλιο ότι ο κ. Βαρνάβα ανταπάντησε με αναφορές για διαπλοκή, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στη Βουλή και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα διερευνήσει ο οποιοσδήποτε. «Όταν στην ηλικία των ετών μπήκα στην πολιτική, μπήκα καθαρός. Σήμερα νιώθω πεντακάθαρος. Γι’ αυτό και δεν με τρομάζει τίποτα απ’ όλα αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε ότι «το ζήτημα δεν είναι θέμα που μας αφορά εμάς και τον κύριο Βαρνάβα. Το ζήτημα αφορά τον κύριο Βαρνάβα και τον Μακάριο Δρουσιώτη ο οποίος ήδη έβγαλε νέα στοιχεία στη δημοσιότητα. Ας τα απαντήσει ο κ. Βαρνάβα».

Ερωτηθείς τι έρευνα καλείται να κάνει η Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει και επανέλαβε ότι έχουν κατατεθεί στο Σώμα όλα τα στοιχεία «γιατί βγήκαν στη δημοσιότητα πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές με στόχο να πλήξουν και τον Σιζόπουλο και την ΕΔΕΚ. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο κ. Βαρνάβα ας απαντήσει όταν δέχεται τέτοιες δημόσιες κατηγορίες και δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, τι σημαίνει αυτό; Συνειρμικά ο κάθε πολίτης μπορεί να πει ότι είτε φοβάται, είτε ενδεχομένως να έχει άδικο και να είναι εμπλεκόμενος». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  |  Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση