ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σοφοκλέους για Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η γενική εικόνα δεν είναι θετική

«Αθετήθηκαν όλες οι -λαϊκίστικες, ουτοπικές ενίοτε- υποσχέσεις», είπε το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη θέση ότι δεν είναι θετική η γενική εικόνα του Υπουργικού Συμβουλίου που ανακοίνωσε ο Νίκος Χρστοδουλίδης, εξέφρασε το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΣΥ, Μιχάλης Σοφοκλέους. 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Σοφοκλέους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα μέλη της νέας κυβέρνησης αναφέροντας ότι πρόκειται για την πιο απαιτητική ίσως δουλειά με τις μεγαλύτερες ευθύνες.

«Κάποιοι θα πετύχουν, κάποιοι όχι. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κανέναν, ό,τι κι αν λέγεται σήμερα. Για το καλό της χώρας ελπίζω οι πετυχημένοι να είναι πολύ περισσότεροι», πρόσθεσε.

Τόνισε ωστόσο ότι η γενική εικόνα δεν είναι θετική, υποστηρίζοντας ότι «αθετήθηκαν όλες οι -λαϊκίστικες, ουτοπικές ενίοτε- υποσχέσεις, είναι έντονη η εντύπωση ισορροπιών, συμφερόντων, χαμηλών προσδοκιών. Μια "ασφαλής στασιμότητα", αντί του άλματος προς τα μπροστά. Εύχομαι η πράξη να μας διαψεύσει πανηγυρικά».

«Σε κάθε προσπάθεια η χώρα να προχωρήσει, όλοι οφείλουμε να συνδράμουμε με κάθε τρόπο. Σε κάθε βήμα οπισθοδρόμησης ή στην αδράνεια, να αντιδρούμε δυναμικά. Η Κύπρος είναι πάνω απ' όλα. Συγχαρητήρια κ καλή επιτυχία από καρδιάς στον νέο Πρόεδρο και στα μέλη της νέας κυβέρνησης», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Tο μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΣΥ, Μιχάλης Σοφοκλέους, όπως και οι άλλοι στις ανώτερες βαθμίδες, φα τζιαι κνίστου, και το κόμμα γενικά απέτυχαν να ακολουθήσουν τον μέντορά των, έστω και με την επίπλαστη προσπάθεια της «Κληριδικής Σχολής Σκέψης».
Στην ιδεολογικοπολιτική αναζήτηση, χωρίς ίχνος ενδοσκόπησης, των τους φταίουν όλοι και όλα.

Γ. Αργυρού

Zypern Über Alles! Cyprus above all!

Leon
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση