ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:02
 

Στα σχόλια για τη συνάντηση Ακιντζί – Κιζίλγιουρεκ απάντησε ο Μπουρτζιού

Ο κ. Μπουρτζιού σημείωσε ότι ο Μουσταφά Ακιντζί έχει δηλώσει πως η απόφαση του Νιαζί Κιζίλγιουρεκ να κατέλθει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές είναι προσωπική

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Για υπερβάλλοντα ζήλο να παρουσιαστεί ως «συμμετοχή στην εκστρατεία του ΑΚΕΛ» και να τύχει εκμετάλλευσης η τυχαία συνάντηση το περασμένο Σάββατο στο Μπουγιούκ Χαν του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, έκανε λόγο ο Μπαρίς Μπουρτζιού απαντώντας σήμερα γραπτώς σε σχόλια που ακούγονται ή γράφονται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη εξήγησε στη γραπτή του δήλωση ότι ο Μουσταφά Ακιντζί και η σύζυγός του Μεράλ, πολλές φορές τους αρέσει να κάνουν βόλτα στην παλιά αγορά στη εντός των τειχών Λευκωσία και κυρίως τα Σάββατα. Έτσι το Σάββατο που πέρασε δέχθηκαν πρόσκληση από την ομάδα Ε/κ, Τ/κ και Μαρωνιτών που συναντάται κάθε Σάββατο στο Μπουγιούκ Χαν και κάθισαν μαζί τους να πιουν καφέ. Εκεί, ανέφερε ο κ. Μπουρτζιού, ήταν με κάποια άτομα και ο καθηγητής Νιαζί Κιζίλγιουρεκ με τον οποίο είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει το ζεύγος Ακιντζί.

«Είναι απίστευτο ότι ακόμα και μια τέτοια τυχαία συνάντηση τυγχάνει εκμετάλλευσης να παρουσιαστεί με υπερβάλλοντα ζήλο ως ‘συμμετοχή στην εκστρατεία του ΑΚΕΛ’».

Ο κ. Μπουρτζιού σημείωσε ότι ο Μουσταφά Ακιντζί έχει δηλώσει πως η απόφαση του Νιαζί Κιζίλγιουρεκ να κατέλθει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές είναι προσωπική και δεν σημαίνει ότι εκπροσωπεί στην τ/κ κοινότητα στο Ευρωκοινοβούλιο και πως πρέπει να λυθεί το Κυπριακό για να μπορούν να εκπροσωπούνται σωστά με δύο θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο οι Τ/κ, όπως προβλεπόταν και στο σχέδιο Ανάν.

Διερωτήθηκε δε, γνωρίζοντας κάποιος τις θέσεις του Τ/κ ηγέτη, «ποιας ιδιοφυΐας σκέψη είναι ότι με αυτή την πολιτική λάσπης μπορεί να φτάσει κάπου». Κάποιοι, κατέληξε, έχουν κάθε μέρα στόχο να επιτίθενται στον κ. Ακιντζί παραποιώντας τα πράγματα ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο «λαός» εμπιστεύεται τον «πρόεδρό» του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Kαι διερωτώμαι! Γιατί τόση μεγάλη επιθυμία από το ΑΚΕΛ να στείλει 1 ή 2 ευρωβουλευτές στο Ευροκοινοβούλιο ...»
ΑΚΑ  |  09:06

Βουλή: Ζητά από ΗΠΑ αναίρεση απόφασης για τα Υψώματα Γκολάν

«To AKΕΛ, δυστυχώς για την Κύπρο, παίζει παιγνίδι της Τουρκίας και το συντομότερο που θα μπορέσει ο Λαός ...»
ΑΚΑ  |  09:01

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X