ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στεφάνου: Διαχρονική στήριξη ΑΚΕΛ στις φιλοζωικές οργανώσεις

Έκανε συμβολική εισφορά εκ μέρους του ΑΚΕΛ σε καταφύγιο που φιλοξενεί πολλά αδέσποτα ζώα

ΚΥΠΕ

Τη διαχρονική στήριξη του κόμματος στις οργανώσεις που με τις δράσεις τους καλύπτουν όλα εκείνα τα κενά και ελλείμματα της κυβερνητικής πολιτικής σε σχέση με την ευημερία και προστασία των ζώων, εξέφρασε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Στεφάνου πραγματοποίησε την Τρίτη, επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων «Saving Pound Dogs Cyprus-SPDC» που βρίσκεται στο Τσέρι, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Kόμματος, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων.

Ο κ. Στεφάνου έκανε συμβολική εισφορά εκ μέρους του ΑΚΕΛ για το καταφύγιο που φιλοξενεί πολλά αδέσποτα ζώα.

Ανέφερε ότι στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο εγκατάλειψης και κακοποίησης ζώων έχει σημειώσει μεγάλη αύξηση ο Στέφανος Στεφάνου τονίζοντας ότι χρειάζονται αυστηρότερα μέτρα και έλεγχος αλλά και δράσεις για ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ευχαρίστησε τους εθελοντές που συνεισφέρουν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν στην όλη προσπάθεια για προστασία και ευημερία των ζώων.

Την αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συνόδευσε κατά την επίσκεψη στο καταφύγιο ο Ντίνος Αγιομαμίτης, Πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση