ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στεφάνου: Κτίστηκαν προσφυγικές πολυκατοικίες με άμμο - Ποιος είναι ο αριθμός των επικίνδυνων;

«Θα ήθελα να ξέρω ποιες προσφυγικές πολυκατοικίες είναι ακατάλληλες και ποιες επικίνδυνες, πέρα από τις 43 πολυκατοικίες που χαρακτηρίστηκαν μη επισκευάσιμες»

Του Παύλου Νεοφύτου

Η βελτίωση του σχεδιασμού αντιμετώπισης των προβλημάτων σε ακατάλληλες και προβληματικές πολυκατοικίες προσφυγικών συνοικισμών είναι αντικείμενο συζήτησης σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής. Παρόντες ο νέος υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Με αφορμή τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία, ο κ. Στεφάνου τόνισε την ανάγκη τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Βουλή να κινηθούν ταχύτατα, ώστε να προλάβουν τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις.

«Θα ήθελα να ξέρω ποιες προσφυγικές πολυκατοικίες είναι ακατάλληλες και ποιες επικίνδυνες, πέρα από τις 43 πολυκατοικίες που χαρακτηρίστηκαν μη επισκευάσιμες», είπε προς τον Υπουργό ο κ. Στεφάνου.

«Έχουμε διαβάσει ότι μετά την εισβολή λόγω της χρονικής πίεσης κτίστηκαν πολυκατοικίες με άμμο της θάλασσας. Πιστεύω ότι οι πρόσφατες πτώσεις μπαλκονιών οφείλεται σε αυτό. Γι’ αυτό από τις 358 προσφυγικές πολυκατοικίες είναι πραγματικά επικίνδυνες», ανάφερε ο γγ γραμματέας του ΑΚΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  |  ΑΚΕΛ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παύλου Νεοφύτου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση