ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην Κύπρο και στην πράσινη γραμμή ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Αρμένιου ομολόγου της

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας Alen Simonyan φθάνει στην Κύπρο την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, για επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτας Δημητρίου και θα έχει χωριστές συναντήσεις με την Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, με τον Επίτροπο Προεδρίας Φώτη Φωτίου και τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Βουλή, ο κ. Simonyan ηγείται αντιπροσωπείας αποτελούμενης από τους Βουλευτές Sisak Gabrielyan, Babken Tunyan και Vahagn Aleksanyan και υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας. Την αντιπροσωπεία συνοδεύει ο Πρέσβης της Αρμενίας στην Κύπρο, με έδρα την Αθήνα, Fadey Charchoghlyan.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Αρμένικης Εθνοσυνέλευσης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο και Μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων / Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Αρμενίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Αρμένιου ομολόγου της. Η αρμενική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία, την περιοχή της Δερύνειας και χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση