ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης

Θέμα στην ατζέντα του σώματος, θα είναι μεταξύ άλλων οι διπλές εκλογές, ωστόσο η παρουσία του εκεί δεν αποκλείεται να ανοίξει το μεγάλο κεφάλαιο που αφορά το ποιόν ρόλο θα έχει τελικά ο ΔΗΣΥ

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Την πρόθεσή του να παρευρεθεί στο Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού που θα συγκληθεί σήμερα εξέφρασε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Θέμα στην ατζέντα του σώματος θα είναι μεταξύ άλλων οι διπλές εκλογές, ωστόσο η παρουσία του εκεί δεν αποκλείεται να ανοίξει το μεγάλο κεφάλαιο που αφορά τον ρόλο που θα έχει τελικά ο ΔΗΣΥ. Θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση ή στη συγκυβέρνηση; Ήδη ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο αποκάλυψε την πρόθεσή του να επανασυγκολλήσει τον ΔΗΣΥ και έστειλε το μήνυμα πως Πινδάρου και Προεδρικό πρέπει να βρουν τρόπο συνεργασίας.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο τέως Πρόεδρος ευνοεί το σενάριο σύμπλευσης του ΔΗΣΥ με την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη. Άλλωστε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στον «Φ» επανέλαβε την ανοικτή πρόσκληση που έχει ο ΔΗΣΥ στη συγκυβέρνηση. Η όλη συζήτηση προκάλεσε σειρά αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ, με την Αννίτα Δημητρίου να αναφέρει πως ο ΔΗΣΥ βρίσκεται βάσει απόφασης στην αντιπολίτευση και το θέμα θεωρείται λήξαν, Ανοικτό είναι αν στη συνεδρία θα βρίσκεται και ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν έχασε καμία συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου μέχρι τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση