ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σχοινάς: Στήριξη Αβέρωφ με καρφιά σε Χριστοδουλίδη

«Φίλε Αβέρωφ δεν θα αφήσουμε (τη Ρωσία) να παίξει παιχνίδια στην προεδρική εκλογή της Κύπρου, θα μείνει ευρωπαϊκή και δυτική», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μία δεύτερη δημόσια στήριξη προς την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, έδωσε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς από το βήμα του 14ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για τη Ρωσία, ξεκαθάρισε πως σύσσωμη η ευρωπαϊκή οικογένεια θα ταχθεί απέναντι στην φρίκη του πολέμου. «Απέναντι σε αυτούς που ξεσπιτώνουν αμάχους, σε αυτούς που βομβαρδίζουν ορθόδοξους ναούς και μοναστήρια, που στέλνουν φανατικούς Ισλαμιστές να ξεριζώσουν ομοεθνείς μας από την Μαριούπολη και τη Μαύρη Θάλασσα, την κοιτίδα του νεότερου ελληνισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σχοινάς. Σε αυτό ακριβώς το σημείο απευθύνθηκε στον Αβέρωφ Νεοφύτου που χαιρέτισε προηγουμένως το συνέδριο. «Φίλε Αβέρωφ» ανέφερε «θέλω να ξέρεις ότι αυτούς δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν παιχνίδια στην Κύπρο, στην προεδρική εκλογή της Κύπρου. Η Κύπρος θα μείνει ευρωπαϊκή και δυτική και εσύ θα είσαι ο φορέας αυτής της μεγάλης προσπάθειας και εμείς θα είμαστε δίπλα σου» κατέληξε.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές η αναφορά του Μαργαρίτη Σχοινά φωτογράφιζε τον Νίκο Χριστοδουλίδη που σύμφωνα με το αφήγημα του ΔΗΣΥ αλλά και κύκλων στις Βρυξέλλες, η υποψηφιότητά του στηρίζεται από τη Ρωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Εκλογές  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση