ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τατάρ: Η αναζήτηση ομοσπονδιακής λύσης ήταν μάταιη

Το παιχνίδι που παίζεται είναι πλέον ξεκάθαρα κατανοητό, οι Ε/κ δεν βλέπουν τους Τ/κ ως ίσους κι έχουν μετατρέψει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ε/κ Δημοκρατία, αναφέρει ο κατοχικός ηγέτης

ΚΥΠΕ

Η αναζήτηση λύσης σε ομοσπονδιακή βάση, που δοκιμάστηκε για περισσότερα από 50 χρόνια, ήταν μάταιη, το παιχνίδι που παίζεται είναι πλέον ξεκάθαρα κατανοητό, οι Ε/κ δεν βλέπουν τους Τ/κ ως ίσους κι έχουν μετατρέψει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ε/κ Δημοκρατία, ισχυρίστηκε ο Ερσίν Τατάρ κατά τη συνάντησή του σήμερα με αντιπροσωπεία της ομάδας σκέψης «Πενταδάκτυλος», που υποστηρίζει την πολιτική δύο κρατών του Τ/κ ηγέτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ μίλησε για επιτυχίες του ψευδοκράτους σε αυτά τα 50 χρόνια και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε μέλος παρατηρητής στον ΟΤΚ και οι «υπουργοί» συμμετέχουν σε φόρουμ και συνεδρίες του Οργανισμού.

Μίλησε για «δικαίωμα των Τ/κ να ιδρύσουν κράτος» λόγω των εγγενών τους δικαιωμάτων, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να αναπτυχθούν οι τομείς του τουρισμού, της βιομηχανίας και των υπηρεσιών για να μπορέσει το ψευδοκράτος να έχει ένα πιο ευημερές μέλλον, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες και την οικονομική του δομή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση