ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης: Ξεκίνησε την περιοδεία του με λεωφορείο (εικόνες - βίντεο)

Επόμενη στάση η Ευρύχου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Από το Ακάκι ξεκίνησε την περιοδεία του με λεωφορείο σε κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στην κοινωνία για να παρουσιάσει στους ίδιους τους πολίτες τις προγραμματικές του θέσεις.

Τον κ. Χριστοδουλίδη υποδέχθηκε ο κοινοτάρχης Ακακίου Γιαννάκης Χατζηγιάννης και κάτοικοι της περιοχής με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να μιλήσει για τις πολιτικές του.

Το μεταναστευτικό είναι το θέμα το οποίο απασχολεί έντονα την κοινότητα. Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε στοχευμένες, εφαρμόσιμες και λειτουργικές προτάσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του και στοχεύουν στο να καταστήσουν την Κύπρο μη ελκυστικό προορισμό για τους διακινητές και τους παράτυπους μετανάστες.

Η περιοδεία υπό τον τίτλο «Δύναμη σε Κίνηση» συνεχίζεται απόψε με επίσκεψη στην Περιστερώνα, τον Αστροομερίτη και το Ποτάμι.

Αύριο, ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδεύεται από μέλη του επιτελείου του και δεκάδες εθελοντές θα επισκεφθεί την Ευρύχου, την Κοράκου, την Τεμβριά, τα Καλιάνα, τη Γαλάτα και την Κακοπετριά, ενώ την Κυριακή, θα επισκεφθεί τον Οίκο, τον Καλοπαναγιώτη, τον Μουτουλά και τον Πεδουλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση