ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΕΞ: Πολύτιμη για την Κύπρο η φιλία με τα ΗΕΑ

Mετά από επικοινωνία με τον ομόλογό του στα ΗΑΕ αναζητούν ημερομηνία για επίσκεψη του κ. Κασουλίδη στη χώρα

ΚΥΠΕ

Η φιλία μεταξύ της Κύπρου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) είναι πολύτιμη, είπε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, και πρόσθεσε ότι μετά από επικοινωνία με τον ομόλογό του στα ΗΑΕ αναζητούν ημερομηνία για επίσκεψη του κ. Κασουλίδη στη χώρα.

Ο κ. Κασουλίδης βρέθηκε σήμερα στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Λευκωσία, για να υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων, ανέφερε ότι «τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι πολύτιμα για εμάς και για τη φιλία που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών μας». Πρόσθεσε ότι την Πέμπτη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σέιχ Αμπντάλα, τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ και σημείωσε ότι «έχουμε συμφωνήσει να εξεύρουμε ημερομηνίες για επίσκεψη στα Εμιράτα».

Την Πέμπτη είχε υπογράψει το βιβλίο συλλυπητηρίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος με τη σειρά του διαβεβαίωσε ότι παραμένει προσηλωμένος στην ενίσχυση των μακρόχρονων δεσμών μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των ΗΑΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση